Bytt ut eller oppdater nettleseren for å få en best mulig brukeropplevelse

Du trenger den mest oppdaterte versjonen av nettleseren din for å kunne bruke Google One-funksjonene og -fordelene via datamaskinen. Det beste resultatet får du ved å oppdatere nettleseren eller bytte til en annen.

Nettlesere som støttes

Google One støtter ikke lenger Internet Explorer. For å bruke Google One må du oppdatere datamaskinen slik at den bruker Chrome, eller bytte til en annen nettleser.

Google One støtter Google Chrome, Firefox, MS Edge, Safari og Opera.

Oppdater nettleseren

Gå til hjelperessursene for nettleseren for å finne ut hvordan du oppgraderer den: