Wijzig of update je browser voor de beste resultaten

Als je de functies en voordelen van Google One op je computer wilt gebruiken, moet je de nieuwste versie van je webbrowser gebruiken. Voor de beste resultaten moet je je browser updaten of een andere browser gebruiken.

Ondersteunde browsers

Google One biedt geen ondersteuning meer voor Internet Explorer. Als je Google One wilt gebruiken, moet je je computer updaten zodat Chrome wordt gebruikt, of moet je een andere browser gebruiken.

Google One ondersteunt Google Chrome, Firefox, MS Edge, Safari en Opera.

Je browser updaten

Bekijk de hulpbronnen van je browser voor instructies om te upgraden: