Saat paremman käyttökokemuksen vaihtamalla tai päivittämällä selaimen

Google Onen ominaisuuksien ja etujen käyttäminen edellyttää, että tietokoneelle on asennettu selaimen uusin versio. Saat parhaan käyttökokemuksen vaihtamalla tai päivittämällä selaimen.

Tuetut selaimet

Google One ei enää tue Internet Exploreria. Vaihda Google Chromeen tai johonkin muuhun selaimeen, jotta voit jatkaa Google Onen käyttöä.

Google One tukee Google Chromea, Firefoxia, MS Edgeä, Safaria, ja Operaa.

Selaimen päivittäminen

Ohjeet päivittämiseen löydät selaimen ohjesivustolta: