Skift eller opdater din browser for at få en bedre oplevelse

Hvis du vil bruge funktionerne og fordelene ved Google One på din computer, skal du have den nyeste version af din webbrowser. Opdater din browser, eller skift til en anden for at få den bedste oplevelse.

Understøttede browsere

Google One understøtter ikke længere Internet Explorer. Hvis du vil bruge Google One, skal du opdatere din computer til at bruge Chrome eller skifte til en anden browser.

Google One understøtter Google Chrome, Firefox, MS Edge, Safari og Opera.

Opdater din browser

Du kan se, hvordan du opdaterer, i din browsers hjælpemateriale: