10.6.2024 alkaen VPN by Google One ei ole enää käytettävissä. Lue lisää VPN by Google Onen käytöstä poistamisesta.

Google One ‐etujen lunastaminen

Google One ‑käyttäjänä voit saada ilmoituksen Googlen uusimmista päivityksistä ja tarjouksista. Voit lunastaa uuden edun tai kokeilun Google One ‑sovelluksesta tai ‑sivustolta.

Google One ‑etujen etsiminen ja käyttäminen

Edun lunastaminen

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen one.google.com.
  2. Klikkaa vasemmalta Edut.
  3. Etsi haluamasi etu ja klikkaa Näytä tiedot.
    • Jos uusia etuja ei ole, näet Ajan tasalla ‑viestin.
  4. Voit etsiä muita, esimerkiksi aiemmin lunastettuja etuja napauttamalla Näytä historia.

Katso etusi nyt

Etuihin liittyvien ongelmien ratkaiseminen

Jos et saa alennusta, syynä voi olla jokin seuraavista:

• Vain yksi pakettia kohti: Tarkasta, onko joku perheenjäsenesi jo lunastanut edun.
  • Viimeinen voimassaolopäivä: Tarkasta, onko etu enää voimassa.
  • Perheelle jakaminen: Jotkin edut ovat vain paketin hallinnoijan käytettävissä, eikä niitä voi antaa perheenjäsenten käyttöön.
Näin tarkistat, onko etu jo lunastettu

Kun Google One ‐tarjouskoodi on käytetty, se katsotaan lunastetuksi. Jos et muista, oletko lunastanut edun, tee näin:

1. Siirry Google Oneen.
  2. Klikkaa vasemmalta Edut.
  3. Valitse Näytä kaikki edut.

Jo lunastetut edut näkyvät kohdassa "Lunastettu [lunastuspäivä]". Jos etua ei näy historiassasi, joku toinen Google One ‑perheryhmän jäsen on ehkä jo lunastanut sen. Kysy perheryhmältä, onko joku lunastanut edun.

Saatavilla olevien etujen hyödyntäminen

Jotkin edut ovat saatavilla vain tietyissä paikoissa.

Palkintojen kerääminen Google Store ‑ostoksista

Google One ‑jäsenet saavat joissakin paketeissa tietyn prosenttiosuuden takaisin ehdot täyttävistä Google Store ‑ostoksista Google Store ‑saldon muodossa:

• Google One ‑jäsenet, joilla on 200 Gt:n paketti: 3 % takaisin Google Store ‑saldona
  • Google One ‑jäsenet, joilla on 2 Tt:n, 5 Tt:n, 10 Tt:n, 20 Tt:n tai 30 Tt:n paketti: 10 % takaisin Google Store ‑saldona

Kelpoisuusvaatimukset:

• Tämä etu on saatavilla vain Yhdysvalloissa, Kanadassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Saksassa ja Australiassa.
  • Google One ‐kokeilujäsenet ja perheryhmän jäsenet eivät voi hyödyntää tätä etua.
Lue lisää Google Storen saldosta tästä ohjeartikkelista.

Pimeän verkon valvonta

Google One ‐jäsenenä voit luoda seurantaprofiilin, jonka avulla pimeästä verkosta voi etsiä henkilökohtaisia tietojasi vastaavaa dataa. Saat myös suosituksia suojautumiseen verkossa. Voit milloin tahansa tarkistaa profiilin tiedot, tehdä niihin muutoksia tai poistaa profiilin.

Seurantaprofiilin käyttöönotto

VPN by Google Onen käyttö

Google One ‐jäsenenä voit parantaa turvallisuuttasi verkossa VPN by Google Onen avulla. Jos haluat lisäturvaa hakkereita ja verkkoseurantaa vastaan, voit parantaa yhteyden suojausta Google Onen virtuaalisen yksityisverkon (VPN) avulla. Voit salata verkkotoimintasi Google One ‑sovelluksesta käsin laittamalla VPN by Google Onen päälle. Näin tietoturvasi on entistä parempi, mistä tahansa muodostatkin yhteyden.

Lue lisää VPN by Google Onen laittamisesta päälle.

Google One Premium ‑jäsenedut

Google One Premium ‐paketteihin sisältyy vähintään 2 Tt tallennustilaa.

Lue lisää Google One ‐paketin päivittämisestä.

Google One AI Premium ‐paketin edut

Tärkeää: Vain Google One ‐paketin hallinnoija voi käyttää Google One AI Premium ‑pakettiin kuuluvia Gemini-ominaisuuksia. Ne eivät ole saatavilla perheryhmän jäsenille.

Jos päivität Google One AI Premium ‐jäsenyyteen, saat käyttöösi

• Googlen kehittämät tekoälyominaisuudet, kuten Gemini Advancedin ja muun muassa Gmailissa, Docsissa ja Slidesissa toimivan Geminin

• kaikki muut Google One 2 Tt Premium ‐pakettiin liittyvät edut.

Rajoittamaton pääsy Magic Editoriin

Tärkeää:

• Magic Editorin rajoittamattomat tallennukset ovat saatavilla vain Google One ‐jäsenille, joilla on vähintään 2 Tt:n Premium-paketti.
  • Ominaisuus on vielä kokeellinen, eikä se välttämättä aina toimi odotetusti.

Voit siirtyä kuvassa tai poistaa sen osia sekä käyttää kontekstin mukaisia esiasetuksia, kuten "Pilvetön taivas" tai "Auringonlasku". Lue lisää Magic Editorin käytöstä.

Vinkki: Jos sinulla on 100 Gt:n tai 200 Gt:n Google One ‐paketti tai et ole Google One ‐jäsen, voit tehdä Magic Editorissa 10 tallennusta kuukaudessa. Kun 10 tallennuksen raja on tullut vastaan, Magic Editorilla ei voi tehdä uusia muokkauksia ennen kuin tilaus on päivitetty Google One Premium ‑pakettiin. Lue lisää Google Oneen rekisteröitymisestä.

Google Workspacen premium-ominaisuuksien käyttö

Google Meetin ja Google Kalenterin parannetut ominaisuudet sisältyvät vähintään 2 Tt:n premium-paketteihin.

Jos sinulla on Google One AI Premium, saat käyttöösi Gemini Advancedin ja muun muassa Gmailissa ja Docsissa toimivan Geminin.

Etujen jakaminen Google One ‐perheryhmälle

Jos kuulut perheryhmään Google Onessa, voit saada etuja, jotka voi lunastaa kahdella eri tavalla:

• Vain yksi pakettia kohti: Vain edun ensimmäisenä lunastava perheryhmän jäsen voi käyttää sitä.
  • Ei rajoituksia: Kaikki voivat nähdä saatavilla olevat edut ja käyttää niitä.

Vinkki: Etuja ei voi nähdä tai käyttää vanhempien hallinnoimilla tileillä.

Jos et halua jakaa etuja perheryhmän kanssa, lue lisää Google Onen jakamisen lopettamisesta.