Få support och fråga en Google-expert

Det är enbart användare med en Google One-prenumeration som kan kontakta Google Experts och be om hjälp.

Besök hjälpcentret eller skaffa ett Google One-medlemskap om du vill veta mer om Google One.

Som Google One-medlem kan du prata med experter när du behöver hjälp med en Google-produkt. Du kan kontakta dem via chatt, telefonsamtal eller e-post.

Be om hjälp

1. Öppna Google One på datorn.
  2. Klicka på Få support i det övre högra hörnet.
  3. Högst upp väljer du hur du vill be om hjälp.

Hur lång tid tar det att få hjälp?

Du kan kontrollera svarstiden för varje kontakttyp. Tiderna anges under respektive typ. Om ett alternativ inte är tillgängligt just nu är det gråtonat.

Sök i dina gamla konversationer med experter

När du har bett en Google-expert om hjälp sparas konversationen i din historik. Du kan se konversationer från de senaste 60 dagarna. Om du stöter på problem igen eller inte kommer ihåg anvisningarna nämner du din senaste konversation med experterna. Det kan hjälpa dig att lösa problemet snabbare.

1. Öppna Google One på datorn.
  2. Klicka på Få support i det övre högra hörnet.
  3. Rulla nedåt till Granska dina supportkonversationer.
  4. Klicka på en konversation så visas detaljerna.

Hitta svar i hjälpcentret

Sök direkt i hjälpartiklarna för att få svar på dina frågor så snabbt som möjligt. Klicka på hjälp Hjälp uppe till höger på supportsidan.