Support krijgen en een Google-expert om hulp vragen

Helaas kunnen alleen gebruikers met een Google One-abonnement contact opnemen met Google-experts.

Voor meer informatie over Google One kun je terecht in het Helpcentrum. Maar je kunt natuurlijk ook meteen lid worden van Google One.

Als lid van Google One kun je met een expert praten wanneer je hulp nodig hebt bij een Google-product. Je kunt via chat, telefoon of e-mail contact met een expert opnemen.

In de app of op de website kun je in de taalkiezer de gewenste taal kiezen.

Hulp vragen

1. Ga op je computer naar Google One.
  2. Klik links op Support.
  3. Kies bovenaan op welke manier je om hulp wilt vragen.

Contact opnemen met een Google-expert

Hoelang duurt het voordat je hulp krijgt?

De reactietijden staan onder elk type contact vermeld, zodat je meteen kunt zien hoelang je ongeveer moet wachten. Als een type contact op dat moment niet beschikbaar is, wordt die optie uitgegrijsd weergegeven.

Vorige gesprekken met experts opzoeken

Nadat je een Google-expert om hulp hebt gevraagd, wordt het gesprek opgeslagen in je geschiedenis. Je kunt de gesprekken van de afgelopen zestig dagen hier terugvinden. Doet een probleem zich opnieuw voor of ben je de instructies vergeten, dan kun je het laatste gesprek nog eens rustig doorlezen. Op deze manier kun je een probleem vaak sneller oplossen.

1. Open Google One op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Support vragen.
  3. Scroll naar Je gesprekken met support bekijken.
  4. Klik op een gesprek om alle informatie te bekijken.

De taalvoorkeur voor support wijzigen

1. Ga op je computer naar Google One.
  2. Klik links op Support.
  3. Tik op het dropdownmenu onder 'Je gesprek wordt gevoerd met een Google-expert die deze taal spreekt:…' en kies de gewenste taal.

Tip: Klik op Taalvoorkeur voor support opslaan als je de geselecteerde taal altijd wilt gebruiken.

Antwoorden in het Helpcentrum vinden

Als je snel antwoord op een vraag nodig hebt, raden we je aan de Help-artikelen eens te bekijken. Ga hiervoor naar de pagina Support en klik rechtsboven op Hulp Help & feedback.