Sikkerhetskopiér enheten din

Hvor lagres telefondataene?

Google One-abonnenter kan ikke sikkerhetskopiere alt på iPhone med Google One. Du kan imidlertid sikkerhetskopiere enkelte filer til andre Google-produkter, for eksempel Foto, Kalender og Kontakter.

iPhone-dataene dine synkroniseres på følgende steder:

Tips: Kontakter og kalenderaktiviteter regnes ikke med i lagringsforbruket ditt.

Hva lagres av Apple iCloud Backup?
Enkelte ting sikkerhetskopieres av Apple, så du trenger ikke å slå på Google One-funksjonen for sikkerhetskopiering for å lagre disse dataene. Disse filene omfatter
  • iMessage-, SMS- og MMS-meldinger
  • appdata
  • enhetsinnstillinger
Du finner den mest oppdaterte listen og flere detaljer om iCloud i brukerstøtten.
Hva lagres av Google One?

Start sikkerhetskopiering på iPhone eller iPad

Med Google One kan du velge hvilke data som skal synkroniseres med Google-kontoen din. Last ned Google One-appen på enheten for å komme i gang.

Når dataene er synkronisert, blir bildene, videoene, kontaktene og kalenderne automatisk sikkerhetskopiert til Google-kontoen din. Du kan sjekke statusen for enhetssynkroniseringen i Google One-appen.

Sikkerhetskopier bilder og videoer
  1. Åpne Google One-appen Google One på iPhone eller iPad.
  2. Til venstre trykker du på menyen og så Innstillinger og så Synkroniseringsinnstillinger.
  3. Trykk på Bilder og videoer og så Gå til Google Foto.
    • Hvis du ikke har Google Foto installert, trykker du på Skaff deg Google Foto-appen.
  4. Slå på Sikkerhetskopiering og synkronisering under «Innstillinger for sikkerhetskopiering» i Google Foto.
    • Bildene og videoene dine blir sikkerhetskopiert fra enheten til Google One.
Synkroniser kontakter

Kontaktbilder synkroniseres for øyeblikket ikke. Synkroniseringen omfatter kontaktinformasjon som navn, telefonnummer, e-postadresse, adresse, fødselsdato og sosiale profiler.

1. Åpne Google One-appen Google One på iPhone eller iPad.
  2. Til venstre trykker du på menyen og så Innstillinger og så Synkroniseringsinnstillinger
  3. Du kan sjekke om du kan synkronisere, ved å trykke på Kontakter og så Sjekk status
  4. For å gi tilgang til Apple-kontaktene, trykk på Tillat.
  5. For å synkronisere Apple-kontaktene dine, trykk på Konfigurer synkronisering og så Last opp kontakter
  6. Trykk på Neste når opplastingen er fullført.
  7. Følg veiledningen på skjermen for å synkronisere kontaktene med enheten.
    • Du kan synkronisere fremtidige kontakter ved å følge den neste veiledningen på skjermen.
  8. For å fullføre konfigureringen, trykk på Ferdig.
Synkroniser kalenderen din

Viktig: Synkroniseringen viser at den allerede er «Synkronisert med iPhone» hvis du har Google Kalender for iOS.

1. Åpne Google One-appen Google One på iPhone eller iPad.
  2. Til venstre trykker du på menyen og så Innstillinger og så Synkroniseringsinnstillinger.
  3. Du kan sjekke om du kan synkronisere, ved å trykke på Kalenderog så Sjekk status.
  4. For å gi tilgang til aktivitetene dine, trykk på Tillat.
  5. For å synkronisere Apple-kalenderen din, trykk på Konfigurer synkronisering og så Last opp aktiviteter.
  6. Trykk på Neste når opplastingen er fullført.
  7. Følg veiledningen på skjermen for å synkronisere Google Kalender-aktiviteter til enheten.
    • Du kan synkronisere fremtidige aktiviteter ved å følge den neste veiledningen på skjermen.
  8. For å fullføre konfigureringen, trykk på Ferdig.

Slett sikkerhetskopiene dine

Google One-abonnenter kan ikke sikkerhetskopiere alt på iPhone med Google One. De kan imidlertid sikkerhetskopiere noen av filene sine til andre Google-produkter, for eksempel Foto, Kalender og Disk.

Hvis du vil slette filer etter å ha sikkerhetskopiert dem, må du bruke innstillingene for filbehandling i andre Google-apper. Finn ut hvordan du

Løs problemer med sikkerhetskopiering eller gjenoppretting

Du kan ikke starte sikkerhetskopieringen

Sjekk at telefonen din kan sikkerhetskopiere som den skal.

• Forsikre deg om at enheten er på nettet. Hvis du bruker mobildata, bør du prøve å koble til wifi for å få en bedre tilkobling.
  • Sørg for at batteriet på telefonen er ladet.
  • Installer eller oppdater Google One-appen Google One.
  • For å gjøre synkroniseringen av bilder raskere kan du åpne Google Foto-appen Foto.
  • Sjekk lagringsplassen i Google One-appen. Hvis du ikke har mer plass, kan du velge mellom disse alternativene:
    • Kjøp mer lagringsplass
    • Frigjør lagringsplass.
Du finner ikke alt du har sikkerhetskopiert

Forsikre deg om at du sjekker riktig sted. Filene lagres i andre apper, ikke i Google One.

• For telefonnumre og annen kontaktinformasjon, sjekk nettstedet eller appen for Google-kontakter.
  • For møter og påminnelser, sjekk nettstedet eller appen for Google Kalender.
  • For bilder og videoer, sjekk nettstedet eller appen for Google Foto.

Hvis mediefilene dine fortsatt ikke sikkerhetskopieres

Du kan laste opp filene manuelt.

Finn ut hvordan du gjør dette: