Sikkerhedskopiér din enhed

Hvor dine telefondata gemmes

Google One-medlemmer kan ikke lave backups af hele deres iPhone med Google One. Du kan dog sikkerhedskopiere nogle filer til andre Google-produkter såsom Fotos, Kalender og Kontakter.

Her synkroniseres dine iPhone-data:

Tip! Kontakter og kalenderbegivenheder tæller ikke med i din brug af lagerplads.

Hvad gemmes af Apple iCloud Backup?
Nogle ting sikkerhedskopieres af Apple, så du behøver ikke at aktivere Google Ones backup for at gemme disse data. Disse filer omfatter følgende:
  • iMessage-beskeder, sms-beskeder og mms-beskeder
  • Appdata
  • Enhedsindstillinger
Gå til Hjælp for at få den mest opdaterede liste og få flere oplysninger om iCloud.
Hvad der gemmes af Google One

Start en sikkerhedskopiering på iPhone eller iPad

Med Google One kan du vælge, hvilke data der skal synkroniseres med din Google-konto. Download Google One-appen på din enhed for at komme i gang.

Når dine data er synkroniseret, sikkerhedskopieres dine billeder og videoer, dine kontakter og din kalender automatisk til din Google-konto. Du kan tjekke statussen på synkroniseringen af din enhed i Google One-appen.

Sikkerhedskopiér dine billeder og videoer
  1. Åbn Google One-appen Google One på din iPhone eller iPad.
  2. Til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger og derefter Indstillinger for synkronisering.
  3. Tryk på Billeder og videoer og derefter Gå til Google Fotos.
    • Tryk på Download Google Fotos-appen, hvis du ikke har installeret Google Fotos.
  4. Aktivér Backup og synkronisering under "Indstillinger for backup" i Google Fotos.
    • Dine billeder og videoer sikkerhedskopieres fra din enhed til Google One.
Synkroniser dine kontakter

Dine kontakters billeder kan ikke synkroniseres på nuværende tidspunkt. Synkroniseringen omfatter kontaktoplysninger såsom navn, telefonnummer, mailadresse, adresse, fødselsdato og profiler på sociale medier.

1. Åbn Google One-appen Google One på din iPhone eller iPad.
  2. Til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger og derefter Indstillinger for synkronisering
  3. Du kan tjekke, om du kan synkronisere, skal du trykke på Kontakter og derefter Tjek status
  4. Tryk på Tillad for at give adgang til Apple-kontakter.
  5. Du kan synkronisere dine Apple-kontakter ved at trykke på Konfigurer synkronisering og derefter Upload kontakter
  6. Tryk på Næste, når din upload er gennemført.
  7. Følg vejledningen på skærmen for at synkronisere dine kontakter med din enhed.
    • Følg det næste sæt anvisninger på skærmen for at synkronisere fremtidige kontakter.
  8. Tryk på Udfør for at afslutte konfigurationen.
Synkroniser Kalender

Vigtigt! Synkroniseringen viser, at kalenderen allerede er "Synkroniseret med iPhone", hvis du har Google Kalender til iOS.

1. Åbn Google One-appen Google One på din iPhone eller iPad.
  2. Til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger og derefter Indstillinger for synkronisering.
  3. Du kan tjekke, om du kan synkronisere, ved at trykke på Kalender og derefter Tjek status.
  4. Tryk på Tillad for at give adgang til dine begivenheder.
  5. Du kan synkronisere din Apple-kalender ved at trykke på Konfigurer synkronisering og derefter Upload begivenheder.
  6. Tryk på Næste, når din upload er gennemført.
  7. Følg vejledningen på skærmen for at synkronisere begivenheder fra Google Kalender med din enhed.
    • Følg det næste sæt anvisninger på skærmen for at synkronisere fremtidige begivenheder.
  8. Tryk på Udfør for at afslutte konfigurationen.

Slet dine databackups

Google One-medlemmer kan ikke lave backups af hele deres iPhone ved hjælp af Google One. De kan dog sikkerhedskopiere nogle af deres filer til andre Google-produkter som f.eks. Fotos, Kalender og Drev.

Hvis du vil slette dine filer, efter at du har sikkerhedskopieret dem, skal du bruge indstillingerne for filhåndtering i andre Google-apps. Sådan gør du:

Løs problemer med sikkerhedskopiering eller gendannelse

Du kan ikke starte processen til sikkerhedskopiering

Tjek, at din telefon kan sikkerhedskopiere korrekt.

• Tjek, at din enhed er online. Hvis du bruger mobildata, kan du prøve at oprette forbindelse til Wi-Fi for at få en bedre forbindelse.
  • Tjek, at telefonens batteri er opladet.
  • Installer eller opdater Google One-appen Google One.
  • Du kan gøre synkroniseringen af Fotos hurtigere ved at åbne appen Google Fotos Fotos.
  • Tjek din lagerplads i Google One-appen. Hvis du er løbet tør for lagerplads, kan du vælge mellem følgende muligheder:
    • Køb mere lagerplads
    • Frigør lagerplads
Du kan ikke finde alt det, du har sikkerhedskopieret

Sørg for at tjekke det rigtige sted. Dine filer gemmes i andre apps, ikke i Google One.

• Du kan finde telefonnumre og andre kontaktoplysninger på Google Kontakter-websitet eller i appen Google Kontakter.
  • Du kan finde møder og påmindelser på Google Kalender-websitet eller i appen Google Kalender.
  • Du kan finde billeder og videoer på Google Fotos-websitet eller i appen Google Fotos.

Hvis dine medier stadig ikke sikkerhedskopieres

Du kan uploade dine filer manuelt:

Sådan gør du: