Crear una còpia de seguretat d'un dispositiu

On s'emmagatzemen les dades del telèfon

Les còpies de seguretat de la informació del telèfon es desen en llocs diferents en funció del sistema operatiu del telèfon. Si es pengen a Google, s'encripten amb la contrasenya del teu Compte de Google. També s'utilitza el PIN, el patró o la contrasenya de bloqueig de pantalla del telèfon per encriptar algunes dades.

Les dades de la còpia de seguretat (tret de les incloses a la còpia de seguretat de Google Fotos) s'esborren si:

• No fas servir el dispositiu durant 57 dies.
  • Desactives les còpies de seguretat.

Què es desa amb Còpia de seguretat de Google One

Còpia de seguretat de Google One desa automàticament les dades del teu telèfon. Per exemple:

• Dades de les aplicacions
  • Historial de trucades
  • Contactes
  • Configuració
  • Missatges SMS
  • Fotos i vídeos
  • MMS
Què es desa amb la còpia de seguretat d'iCloud d'Apple
Com que Apple crea còpies de seguretat d'alguns elements, no cal que activis la còpia de seguretat de Google One per desar aquestes dades. Aquests fitxers inclouen:
  • Missatges d'iMessage, SMS i MMS
  • Dades de les aplicacions
  • Configuració del dispositiu
Per consultar la llista més actualitzada i obtenir més informació sobre iCloud, visita el Centre d'ajuda.

Crear una còpia de seguretat automàtica del telèfon

Per crear, gestionar o suprimir còpies de seguretat, has de fer servir un dispositiu mòbil.

A l'ordinador, pots comprovar quines dades i aplicacions s'inclouen al fitxer de còpia de seguretat.

1. A l'ordinador, ves a Google One.
  2. Desplaça't fins a "Còpia de seguretat del dispositiu" i fes clic a Mostra.
  3. Fes clic al dispositiu en què hi hagi la còpia de seguretat que vols comprovar.
    Consell: també es mostren els dispositius dels quals altres membres de la família de Google One han creat una còpia de seguretat. No pots consultar els detalls dels elements dels quals la teva família ha creat una còpia de seguretat.
  4. A sota del dispositiu que vulguis comprovar, fes clic a Mostra els detalls.

Suprimir les còpies de seguretat de dades

Si desactives Còpia de seguretat de Google One al dispositiu, se suprimiran les còpies de seguretat que tinguis. Les fotos i els vídeos que ja tinguin una còpia de seguretat creada continuaran desats a Google Fotos.

Si no utilitzes el dispositiu durant 57 dies, també s'esborraran les dades de les quals hagis creat una còpia de seguretat (tret de les fotos i dels vídeos).