Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Je Google One-lidmaatschap opzeggen

Je kunt je Google One-lidmaatschap altijd opzeggen. U kunt ook uw abonnement wijzigen, upgraden of downgraden.

Wat gebeurt er als je Google One opzegt?

• Je betalingen aan Google One worden stopgezet.
  • Jij en je gezinsleden hebben via de Google One-app en -website geen toegang meer tot extra ledenvoordelen en Google-experts.
  • Jij en je gezinsleden hebben geen toegang meer tot de extra opslagruimte. Iedereen houdt de standaard 15 GB aan kosteloze opslagruimte.

Als je opzegt terwijl je meer dan 15 GB aan opslagruimte gebruikt, gelden er verschillende beperkingen. Voorbeeld:

• Gmail: Je kunt geen berichten sturen of krijgen. Berichten die naar jou worden gestuurd, worden teruggestuurd naar de afzender.
  • Google Drive:
    • Je kunt geen bestanden synchroniseren of nieuwe bestanden uploaden.
    • Items worden niet meer gesynchroniseerd tussen de Google Drive-map op je computer en Mijn Drive.
    • Je kunt geen nieuwe bestanden maken in:
      • Google Documenten
      • Spreadsheets
      • Presentaties
      • Tekeningen
      • Formulieren
      • Jamboard
    • Niemand kan bestanden bewerken of kopiëren totdat je je opslaggebruik vermindert.
  • Google Foto's: Je kunt geen back-ups maken van foto's of video's. Als je meer foto's of video's wilt toevoegen, kun je Google-opslagruimte vrijmaken of meer Google-opslag kopen.

Opslagruimte vrijmaken

Hoe snel eindigt je lidmaatschap?

Wanneer je je lidmaatschap opzegt, verlies je niet onmiddellijk de toegang tot de opslagruimte en voordelen van Google One. Je kunt hier nog gebruik van maken tot het einde van de betalingscyclus is bereikt. Vanaf dat moment raak je al je voordelen kwijt.

• Voor Metro by T-Mobile-klanten (alleen VS): Als je lidmaatschap wordt gesponsord door Metro by T-Mobile, wordt het beëindigd zodra je het opzegt. Je raakt dan ook al je voordelen kwijt.

Je Google One-abonnement opzeggen

Volg deze stappen om je betalingen aan Google One stop te zetten en je lidmaatschap te beëindigen:

1. Ga op je computer naar Google One.
  2. Klik op Instellingen Instellingen en dan Lidmaatschap opzeggen.
  3. Klik op Lidmaatschap opzeggen om dit te bevestigen.

Je ontvangt een bevestiging dat je abonnement is opgezegd.

Als je je aanmeldt via de App Store

Als je je aanmeldt voor Google One via de App Store op een iPhone of iPad en later overstapt op een Android-apparaat, kun je je lidmaatschap en betaalmethode niet aanpassen in de app. Gebruik de App Store op een ander apparaat om je account en andere informatie te updaten.

Als je je lidmaatschap niet wilt opzeggen, kun je in plaats daarvan de hoeveelheid opslagruimte verminderen.

Teruggavebeleid

Gekochte Google-opslagabonnementen kunnen niet worden terugbetaald. Je kunt de hoeveelheid opslagruimte die je hebt aangeschaft gedurende de hele looptijd van het abonnement gebruiken, zelfs als je besluit om het abonnement op te zeggen. In sommige landen of regio's kun je je abonnement meteen beëindigen en een gedeeltelijke terugbetaling krijgen.

Heb je een aankoop gedaan in de Play Store? Ga dan naar YouTube Premium- en Music Premium-terugbetalingen.

Heb je een aankoop gedaan in de Apple App Store? Vraag dan een terugbetaling aan via Apple-support.

Je Google One-abonnement opzeggen als je bent overgestapt naar een nieuwe service

Heb je al een Google One-abonnement en heb je een nieuw abonnement bij een ander bedrijf gekocht? Dan moet je misschien een paar stappen uitvoeren voordat je je nieuwe abonnement kunt activeren. Je moet bijvoorbeeld je Google One-abonnement verwijderen uit je Google-account. Je opgeslagen items in Google Foto's, Drive en Gmail blijven bewaard als je je abonnement verwijdert. Je verwijdert alleen gegevens over je Google One-abonnement, zoals instellingen en chats met support.

Ik heb mijn huidige abonnement aangeschaft in de Play Store

Als je je abonnement via een computer of Android-apparaat hebt gekocht, volg je deze stappen:

1. Ga naar https://myaccount.google.com/deleteservices.
  2. Log in op het Google-account waaraan je huidige abonnement gekoppeld is.
  3. Selecteer Google One.
  4. Zeg je huidige abonnement op en verwijder het.
Ik heb mijn huidige abonnement aangeschaft in de App Store

Als je je abonnement via een iPhone of iPad hebt aangeschaft, volg je de onderstaande stappen:

1. Zeg je abonnement op in de App Store:
    • Open de App Store-app.
    • Tik op je naam.
    • Tik op Abonnementen > Google One > Annuleer abonnement.
  2. Verwijder je abonnement uit je Google-account:
Iemand anders heeft mijn huidige abonnement aangeschaft

Als je lid bent van een Google-gezinsgroep die door iemand anders wordt beheerd, kun je je huidige voordelen op 3 verschillende manieren beëindigen:

• Je gezinsgroep verlaten
  • Vraag de beheerder van je gezinsgroep om je huidige abonnement op te zeggen
    • Aanbevolen als je je nieuwe abonnement met dezelfde gezinsgroep wilt delen.
  • Vraag de beheerder van je gezinsgroep om 'Google One met gezin delen' uit te zetten