Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Aanmelden voor Google One

Google One is een lidmaatschapsabonnement dat naast extra opslagruimte ook speciale voordelen biedt om meer uit Google te halen.

Wat zit er allemaal in een Google One-abonnement?

Extra opslagruimte

Je kunt in een lijst met opties kiezen hoeveel opslagruimte je wilt. Bovendien kun je altijd upgraden.

Voordelen

Belangrijk: De beschikbaarheid van voordelen is afhankelijk van je Google One-abonnement. De huidige lijst met voordelen vind je op Google One-voordelen claimen.

Nadat je lid bent geworden van Google One, kun je voordelen krijgen in Google Play en de Google Store met in aanmerking komende abonnementen. Sommige voordelen zijn alleen beschikbaar voor het Google One-lid, terwijl andere voordelen ook van toepassing zijn op de gezinsgroep van het Google One-lid.

Premium-abonnementen met 2 TB of meer krijgen uitgebreide functies in Google Meet en Google Agenda.

Als je Google One AI Premium hebt, heb je onder andere toegang tot Gemini Advanced en Gemini in Gmail en Documenten.

Uitgebreidere support

Alle Google One-leden kunnen rechtstreeks contact opnemen met experts als ze hulp nodig hebben bij Google-producten en -services. Experts kunnen je in verschillende talen support bieden.

Gezinsvriendelijke abonnementen

Google One-leden kunnen de abonnementsfuncties (opslag, voordelen, support) met maximaal 5 gezinsleden delen. Iedereen krijgt kosteloos 15 GB cloudopslag bij een Google-account. De rest van de betaalde Google One-opslag wordt gedeeld door de leden van de gezinsgroep.

Over Google One-lidmaatschapsabonnementen

Iedereen met een Google-account krijgt altijd het kosteloze basisabonnement van 15 GB. Als je upgradet naar een betaald Google One-abonnement, kun je kiezen uit 7 andere opslagabonnementen, afhankelijk van je locatie.

Als je de opslaglimiet wijzigt, kan het 24 uur duren voordat de wijzigingen op je account worden toegepast.

Opties voor Google One-opslagabonnementen

Je kunt een abonnement kiezen dat het best past bij jou en je dagelijkse behoeften. Sommige abonnementen kun je ook per jaar in plaats van per maand betalen.

Google One Plan

Payment

Availability

100 GB

Monthly or yearly

Everyone

200 GB

Monthly or yearly

Everyone

2 TB

Monthly or yearly

Everyone

5 TB

Monthly or yearly

Upgrade for existing members

10 TB

Monthly

Upgrade for existing members

20 TB

Monthly

Upgrade for existing members

30 TB

Monthly

Upgrade for existing members

Klik op de onderstaande knop om te zien hoeveel elk opslagabonnement van Google One kost:

Google One AI Premium-abonnement

Belangrijk: Alleen de beheerder van het Google One-abonnement kan de Gemini-functies van het Google One AI Premium-abonnement gebruiken. De leden van de gezinsgroep kunnen dat niet.

Met een Google One AI Premium-abonnement krijg je het volgende:

• Toegang tot AI-functies gemaakt door Google, zoals Gemini Advanced en Gemini in Gmail, Documenten en Presentaties
  • Alle andere voordelen van het Google One Premium-abonnement met 2 TB

Abonneren op Google One AI Premium

Google One-account instellen

Een Google One-abonnement biedt meer opslagruimte voor Google Drive, Gmail en Google Foto's, en je ontvangt extra voordelen. En je kunt je lidmaatschap delen met je gezin.

Stap 1 (optioneel): Een Google-account maken

Als je lid van Google One wilt worden, moet je zijn ingelogd op je persoonlijke Google-account. Als je nog geen account hebt, kun je er een maken.

Google-account maken

Als je aanvullende hulp nodig hebt, lees je meer informatie over hoe je een nieuw Google-account instelt.

Stap 2: Aan de slag gaan met Google One

Bij elk Google-account is kosteloos 15 GB aan opslagruimte inbegrepen. Als je meer wilt, zijn er abonnementen vanaf 100 GB (met een betaald abonnement).

1. Download de Google One-app op je iPhone of iPad.
  2. Zorg dat je bent ingelogd bij je Google-account.
  3. Tik onderaan in de Google One-app op Upgraden.
  4. Selecteer de prijs en de betaaldatum van je nieuwe abonnement.
  5. Bevestig de betaling.

Belangrijk: Als je je Google One-lidmaatschap buiten de Google One-app voor iPhone hebt gekocht, zie je mogelijk geen optie om te upgraden.