Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Aanmelden voor Google One

Google One is een lidmaatschap dat naast extra opslagruimte ook speciale voordelen biedt om meer uit Google te halen.

Wat zit er allemaal in een Google One-abonnement?

Extra opslagruimte

Je kunt in een lijst met opties kiezen hoeveel opslagruimte je wilt. Bovendien kun je altijd upgraden.

Voordelen

Tip: Je kunt de huidige lijst met doorlopende voordelen bekijken via Meldingen ontvangen en voordelen claimen.

Nadat je lid bent geworden van Google One, heb je toegang tot voordelen in Google Play en de Google Store. Sommige voordelen kunnen alleen worden gebruikt door het Google One-lid zelf, en andere zijn ook beschikbaar voor de gezinsgroep van het Google One-lid.

Bij Google One is ook Google Workspace Premium inbegrepen. Google One-leden met een premium abonnement van 2 TB of meer krijgen uitgebreide functies in Google Meet en Google Agenda.

Meer informatie over Google Workspace Premium in Google One.

Uitgebreidere support

Alle Google One-leden kunnen rechtstreeks contact opnemen met experts als ze hulp nodig hebben bij Google-producten en -services. Experts kunnen je in verschillende talen support bieden.

Gezinsvriendelijke abonnementen

Google One-leden kunnen de abonnementsfuncties (opslag, voordelen, support) met maximaal 5 gezinsleden delen. Iedereen krijgt kosteloos 15 GB aan cloudopslag bij een Google-account. De rest van de betaalde Google One-opslag wordt gedeeld door de leden van de gezinsgroep.

Over Google One-lidmaatschapsabonnementen

Iedereen met een Google-account krijgt altijd het kosteloze basisabonnement van 15 GB. Als je upgradet naar een betaald Google One-abonnement, kun je kiezen uit 7 andere opslagabonnementen, afhankelijk van je locatie.

Als je de opslaglimiet wijzigt, kan het 24 uur duren voordat de wijzigingen op je account worden toegepast.

Opties voor Google One-opslagabonnementen

Je kunt een abonnement kiezen dat het best past bij jou en je dagelijkse behoeften. Sommige abonnementen kun je ook per jaar in plaats van per maand betalen.

Google One-abonnement

Betaling

Beschikbaarheid

100 GB

Maandelijks of jaarlijks

Iedereen

200 GB

Maandelijks of jaarlijks

Iedereen

2 TB

Maandelijks of jaarlijks

Iedereen

5 TB

Maandelijks of jaarlijks

Upgrade voor bestaande leden

10 TB

Maandelijks

Upgrade voor bestaande leden

20 TB

Maandelijks

Upgrade voor bestaande leden

30 TB

Maandelijks

Upgrade voor bestaande leden

Klik op de onderstaande knop om te zien hoeveel elk opslagabonnement van Google One kost:

Google One-account instellen

Een Google One-abonnement biedt meer opslagruimte voor Google Drive, Gmail en Google Foto's, en je ontvangt extra voordelen. En je kunt je lidmaatschap delen met je gezin.

Stap 1 (optioneel): Een Google-account maken

Als je lid van Google One wilt worden, moet je zijn ingelogd op je persoonlijke Google-account. Als je nog geen account hebt, kun je er een maken.

Google-account maken

Als je aanvullende hulp nodig hebt, lees je meer informatie over hoe je een nieuw Google-account instelt.

Stap 2: Aan de slag gaan met Google One

Bij elk Google-account is kosteloos 15 GB aan opslagruimte inbegrepen. Als je meer wilt, zijn er abonnementen vanaf 100 GB (met een betaald abonnement).

1. Zorg dat je op je Android-telefoon of -tablet bent ingelogd op je Google-account.
  2. Download de Google One-app in de Play Store.
  3. Tik onderaan in de Google One-app op Upgraden.
  4. Kies je nieuwe opslaglimiet.
  5. Controleer de prijs en betaaldatum van het nieuwe abonnement en tik dan op Doorgaan.
  6. Selecteer een betaalmethode en tik op Abonneren om je Google One-abonnement te bevestigen.

Je kunt Google One ook op de computer gebruiken via one.google.com.

Sign up for Google One through Pixel Pass

Een abonnement op Pixel Pass omvat:

• Een Pixel-telefoon, met de mogelijkheid om elke 2 jaar te upgraden.
  • Beveiliging voor je Pixel-telefoon, die reparaties of vervanging van je apparaat dekt.
  • Automatische back-ups van je telefoon en 200 GB cloudopslag via Google One.
  • Video's zonder advertenties en non-stop muziek streamen via YouTube Premium en YouTube Music Premium.
  • Honderden games en apps zonder advertenties of in-app-aankopen via Google Play Pass.
  • Telefoonabonnementopties.
    • Als je je abonneert via de Google Store, kun je je telefoon gebruiken met elke mobiele provider.
    • Als je je abonneert via Google Fi, moet je een Fi-abonnement gebruiken.

Als je Pixel-telefoon wordt verstuurd, kun je de Google-services gebruiken die zijn inbegrepen bij Pixel Pass.

Log hiervoor in op je Google-account in de bijbehorende app. Meer informatie over hoe je apps downloadt naar je Pixel-telefoon

Je kunt de services ook op de bijbehorende website gebruiken:

How Pixel Pass affects your Google One membership

Pixel Pass subscriptions include a Google One membership. If you sign up for Google One or Play Pass through Google, your services transfer to your Pixel Pass subscription when your device ships.

• Current Google One members with 200 GB plans or higher keep their current amount of storage.
  • Anyone new to Google One or on a 100 GB plan receives a 200 GB Google One plan.
  • After signup, you can select higher-tier plans.
  • If you subscribe to Pixel Pass but already have Google One through another company: Cancel the existing Google One membership so that you don’t pay for two subscriptions at once.

To sign up for Google One through Pixel Pass, you must:

• Live in the United States
  • Use a personal Google Account and be 13 or older to purchase a plan
  • Be eligible for Google One, YouTube Premium, and Google Play Pass
  • Leave any existing Google One family

For the full list of eligibility requirements, check how to Sign up for Pixel Pass.