Upgraden naar Google One vanuit Drive of Foto's

Dit zijn de voordelen van Google One:

• Je krijgt meer opslag voor Google Drive, Gmail en Google Foto's.
  • Je kunt bellen of chatten met experts om antwoorden op vragen over Google-producten te vinden.
  • Je krijgt extra voordelen om het maximale uit Google te halen.
  • Bovendien kun je het lidmaatschap delen met 5 gezinsleden.

Wat er verandert als je een upgrade uitvoert

Je krijgt extra opslag via je Google One-lidmaatschap. Deze opslag wordt je nieuwe opslaglimiet. Je koopt geen opslag meer via Google Drive. Meer informatie over hoe je bestaande opslag werkt met Google One

Nadat je opslag hebt gekocht

• Het kan 24 uur duren voordat de opslag beschikbaar is. Hier kun je zien hoeveel opslag je hebt
  • Als de hoeveelheid opslag niet klopt, log je in op je Google-account om te controleren of de betaling is verwerkt.
  • Als je opslag hebt gekocht via Foto's, Gmail of Drive, moet je je account daar beheren. Je kunt geen wijzigingen in je Google One-account aanbrengen via de Google One-app.

Google One-opslagruimte kopen

Op je iPhone of iPad kun je upgraden naar Google One vanuit Gmail, Drive of Foto's.

Opslagruimte kopen in de Gmail-app

Tip: Zorg dat de Gmail-app up-to-date is. Nadat je updatet, kan het een paar minuten duren voordat je aankoop wordt getoond. Update de Gmail-app.

Zo krijg je Google One vanuit Google Drive:

1. Open Gmail  op je iPhone of iPad.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Tik rechtsboven op je profielfoto.
  4. Tik op Gebruikte opslag en dan Opslagruimte kopen.
  5. Selecteer een opslagabonnement.
  6. Volg de instructies om het instellen af te ronden.

Opslagruimte kopen via de Google Drive-app

Tip: Zorg dat de Google Drive-app up-to-date is. Nadat je updatet, kan het een paar minuten duren voordat je aankoop wordt weergegeven. Update de Google Drive-app

Zo krijg je Google One vanuit Google Drive:
  1. Open Google Drive Drive op je iPhone of iPad.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Tik bovenaan op Menu Menu en dan Opslag.
  4. Tik onder 'Details weergeven' op Opslagruimte kopen.
  5. Selecteer een opslagabonnement.
  6. Volg de instructies om het instellen af te ronden.

Opslagruimte kopen via de Google Foto's-app

Tip: Check of back-ups aanstaan voordat je deze stappen uitvoert. Meer informatie over hoe je back-ups aanzet

1. Open de Google Foto's-app Foto's op je iPhone of iPad.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Tik bovenaan op Profielfoto of initiaal en dan Accountopslag.
  4. Tik op Krijg meer dan 100 GB opslagruimte.
  5. Volg de instructies om de aankoop af te ronden.

Als je een abonnement wilt downgraden of opzeggen, ga je naar de App Store.

Hulp bij upgradeproblemen

Abonnementen beheren die niet in de App Store zijn gekocht

Als je je via de Google One-website of een ander apparaat aanmeldt voor een abonnement in plaats van in de appstore, geldt het volgende:

• Je kunt je Google One-abonnement niet wijzigen via je iPhone of iPad.

Tip: Als je een abonnement hebt gekocht via de Google One-website, kun je je abonnement op internet beheren via Google One.

1. Selecteer rechtsboven Instellingen Instellingen en dan Lidmaatschapsabonnement wijzigen.
  2. Kies je nieuwe opslaglimiet. Je kunt een maand- of jaarabonnement kiezen.

Als je Google One op een Android-apparaat hebt, kun je je lidmaatschapsabonnement wijzigen via Instellingen.

Als je je lidmaatschap met de app op een iPhone of iPad wilt beheren, moet je een abonnement kopen via een Apple-abonnement.

Stap 1: Zeg je Google One-abonnement op

Op je computer:

1. Ga naar Google One.
  2. Selecteer rechtsboven Instellingen Instellingen en dan Lidmaatschap opzeggen.
  3. Selecteer Annuleren.

Stap 2: Koop een Google One-abonnement via je Apple-abonnement

Op je iPhone of iPad:

1. Download de Google One-app in de App Store.
  2. Open de Google One-app Google One.
  3. Tik links op Menu Menu en dan Lidmaatschapsabonnementen.
  4. Selecteer een Google One-abonnement.
  5. Nadat je een keuze hebt gemaakt, ga je naar de appstore om het nieuwe abonnement te bevestigen.

Tip: Je kunt ook je betaalmethode beheren of je abonnementen beheren via Google Play.

Je kunt je Apple-account aan slechts 1 Google-account koppelen

Als je je Google One-lidmaatschap wilt wijzigen op je iPhone of iPad, moet je die wijzigingen aanbrengen in de Google-app die je hebt gebruikt om het abonnement te kopen.

• Google One
  • Gmail
  • Google Drive
  • Google Foto's

Bekijk meer informatie over hoe je je lidmaatschap in andere apps beheert.