Opgrader til Google One fra Gmail, Drev eller Fotos

Med Google One:

• Du får mere lagerplads til Google Drev, Gmail og Google Fotos.
  • Du kan ringe eller chatte med eksperter for at få svar på dine Google-relaterede spørgsmål.
  • Du får ekstra fordele, så du kan få mere ud af Google.
  • Du kan dele dit medlemskab med op til 5 familiemedlemmer.

Dette ændrer sig, når du opgraderer

Du får ekstra lagerplads via dit Google One-medlemskab. Denne lagerplads bliver din nye grænse for lagerplads. Du køber ikke længere lagerplads via Google Drev. Få flere oplysninger om, hvordan din eksisterende lagerplads fungerer sammen med Google One.

Når du har købt lagerplads

• Der kan gå op til 24 timer, før du kan bruge den købte lagerplads. Du kan tjekke din lagerplads her.
  • Hvis du ikke har den rigtige mængde lagerplads, skal du logge ind på din Google-konto for at tjekke, om betalingen er gennemført.
  • Hvis du har købt lagerplads via Fotos, Gmail eller Drev, skal du administrere din konto der. Du kan ikke foretage ændringer af din Google One-konto via Google One-appen.

Køb Google One-lagerplads

Du kan opgradere til Google One via Gmail, Drev eller Fotos på din iPhone eller iPad.

Køb lagerplads i Gmail-appen

Bemærk! Sørg for, at din Google Gmail-app er opdateret. Efter opdateringen kan der gå et par minutter, før dit køb åbnes. Opdater Google Gmail-appen.

Sådan får du Google One via Google Gmail:

1. Åbn Google Gmail på din iPhone eller iPad.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Tryk på dit profilbillede øverst til højre.
  4. Tryk på Anvendt lagerplads og derefter Få lagerplads.
  5. Vælg et lagerabonnement.
  6. Følg vejledningen for at gennemføre købet.

Køb lagerplads fra Google Drev-appen

Bemærk! Sørg for, at din Google Drev-app er opdateret. Efter opdateringen kan der gå et par minutter, før dit køb vises. Opdater din Google Drev-app.

Sådan får du Google One via Google Drev:
  1. Åbn Google Drev Drev på din iPhone eller iPad.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Øverst trykker du på menuen Menu og så Lagerplads.
  4. Gå til "Se oplysninger", og tryk på Køb lagerplads.
  5. Vælg et lagerabonnement.
  6. Følg vejledningen for at gennemføre købet.

Køb lagerplads fra Google Fotos-appen

Tip! Inden du følger denne vejledning, skal du sikre dig, at sikkerhedskopiering er aktiveret. Få flere oplysninger om, hvordan du slår sikkerhedskopiering til.

1. Åbn appen Google Fotos Fotos på din iPhone eller iPad.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Foroven skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Kontolagerplads.
  4. Tryk på Få mere end 100 GB lagerplads.
  5. Følg vejledningen for at fuldføre dit køb.

Gå til App Store for at nedgradere eller opsige et abonnement.

Hjælp til opgraderingsproblemer

Administrer abonnementer, der ikke er købt i App Store

Hvis du bruger Google One-websitet eller en anden enhed til at oprette et abonnement i stedet for App Store:

• Du kan ikke ændre dit Google One-abonnement på din iPhone eller iPad.

Tip! Hvis du har købt det via Google One-websitet, kan du administrere dit abonnement på nettet via Google One.

1. Øverst til højre skal du vælge Indstillinger Indstillinger og derefter Skift abonnement.
  2. Vælg din nye grænse for lagerplads. Du kan vælge et månedligt eller årligt abonnement.

Hvis du har Google One på en Android-enhed, kan du ændre dit abonnement i Indstillinger.

Hvis du vil administrere dit medlemskab med appen på en iPhone eller iPad, skal du købe et Apple-abonnement.

Trin 1: Opsig dit Google One-abonnement

På din computer:

1. Gå til Google One.
  2. Øverst til højre skal du vælge Indstillinger Indstillinger og derefter Opsig medlemskab.
  3. Vælg Annuller.

Trin 2: Køb et Google One-abonnement med et Apple-abonnement

På din iPhone eller iPad:

1. Download Google One-appen i App Store.
  2. Åbn Google One-appen Google One.
  3. Ude til venstre skal du trykke på Menu Menu og så Medlemsabonnementer.
  4. Vælg et Google One-abonnement.
  5. Når du har valgt dit abonnement, skal du bekræfte dit nye abonnement i App Store.

Tip! Du kan også administrere din betalingsmetode eller administrere dine abonnementer via Google Play.

Du kan kun knytte din Apple-konto til én Google-konto

Hvis du vil ændre dit Google One-abonnement på din iPhone eller iPad, skal du foretage disse ændringer i den Google-app, du brugte til at købe abonnementet.

• Google One
  • Gmail
  • Google Drev
  • Google Fotos

Se, hvordan du administrerer dit medlemskab i andre apps.