Vi tar forholdsregler for brukerstøtteekspertene våre i forbindelse med COVID-19. Derfor har vi for øyeblikket redusert bemanning. Takk for tålmodigheten – det kan ta lengre tid enn vanlig å få kontakt med oss. Hvis du trenger mer hjelp, finner du informasjon i brukerstøtten

Endre kortet ditt og løs betalingsproblemer

Hvis du har problemer med Google One-betalinger, kan du prøve disse løsningene. Du kan også oppdatere betalingsmåtene dine for Google One.

Endre kortet du bruker

Du kan redigere kredittkortet du bruker til å betale for Google One-medlemskapet ditt. Hvis du vil endre hvor mye du betaler, må du endre lagringsabonnementet ditt.

1. Gå til Google One på en datamaskin.
  2. Klikk på Innstillinger Innstillinger.
  3. Klikk på Endre betalingsmåten.
  4. I Google Play klikker du på Mine abonnementer til venstre.
  5. Klikk på Administrer ved siden av «Google One».
  6. Klikk på Oppdater ved siden av «Primær betalingsmåte».
  7. Velg et alternativ og følg veiledningen på skjermen.

Få hjelp med å kjøpe et Google One-abonnement

Hvis du har hatt problemer med å registrere deg for Google One for første gang, kan du be en Google-ekspert om hjelp.

Løs problemer med betalinger

Hvis det oppstår feil når du gjennomfører transaksjoner, kan du prøve disse feilsøkingstrinnene.

Løs problemer med avviste betalinger

1. Logg på Google Pay.
  2. Klikk på Oppdater informasjonen om betalingsmåte.
  3. Velg en betalingsmåte.
  4. Klikk på Fortsett.
  5. Fyll ut en ny betalingsmåte.
Endre, oppdater eller legg til betalingsmåter

Hvis du nylig har lagt til et nytt kredittkort, kan det hende du må oppdatere informasjonen i kontoen din.

1. Gå til Google Pay.
  2. Klikk på Betalingsmåter.
  3. Klikk på Endre ved siden av kortet du vil endre.
  4. Skriv inn utløpsdatoen og verifiseringskoden du finner på kortet.
  5. Se til at du bruker riktig faktureringsadresse.
  6. Klikk på Lagre.

Legg til en annen betalingsmåte

1. Logg på Google Pay.
  2. Klikk på Betalingsmåter.
  3. Klikk på Legg til betalingsmåte.
  4. Velg en betalingsmåte:
    • Legg til et nytt kreditt- eller debetkort
    • Legg til en bankkonto
  5. Følg fremgangsmåten for å legge til betalingsmåten din.
Sjekk at betalingsmåten din støttes
Kontakt kredittkortleverandøren din

Hvis kredittkortinformasjonen er riktig, men betalingen ikke går gjennom, kan du kontakte kredittkortleverandøren.

Det kan hende denne har mer informasjon om hvorfor kredittkortet ditt ikke kan belastes.

Kan ikke logge på kontoen min

Noen ganger må du bekrefte identiteten din for å fullføre transaksjoner.

Hvis du ikke får logget på Google-kontoen din, må du be om hjelp.

Hvis du ikke finner problemet ditt ovenfor, kan du finne ut mer om hvordan du bruker en familiebetalingsmåte. Du kan også gå til brukerstøtten for Google Pay.

Se kjøp fra familiemedlemmer

Familieadministratoren kan finne alle kjøpene som er utført med familiebetalingsmåten. Finn ut hvordan du ser familiens kjøp.

Administratoren av Google One-abonnementet kan være en annen person enn familieadministratoren. I så fall kan ikke administratoren av Google One-abonnementet finne kjøp som er utført med familiebetalingsmåten.