Få aviseringar och utnyttja förmåner

Med Google One kan du få aviseringar om de senaste uppdateringarna och erbjudandena från Google. Sedan kan du hämta en ny förmån eller provperiod från appen eller webbplatsen för Google One.

Få aviseringar från Google One

Du kan få e-postuppdateringar om de senaste förmåner som du kan använda. Du kan även få aviseringar på Android-enheter.

Du kan få e-postuppdateringar om de senaste förmåner som du kan använda.

1. Öppna Google One på datorn.
  2. Tryck på Inställningar Inställningar högst upp  följt av Hantera e-postinställningar.
  3. Kontrollera att Förmåner och erbjudanden har aktiverats.

Utnyttja aktuella förmåner

Vissa förmåner är bara tillgängliga på vissa platser.

Få belöning för dina köp på Google Store

Google One-medlemmar med vissa prenumerationer får en procent tillbaka på berättigade Google Store-köp i form av tillgodohavande i Google Store.

• Google One-medlemmar med prenumerationer på 200 GB: 3 % tillbaka i tillgodohavande på Google Store
  • Google One-medlemmar med prenumerationer på 2 TB, 10 TB, 20 TB eller 30 TB: 10 % tillbaka i tillgodohavande på Google Store

Obs!

• Den här förmånen är enbart tillgänglig i USA, Kanada, Storbritannien, Tyskland och Australien.
  • Testmedlemskap på Google One och medlemmar i familjeplan är inte berättigade.

Börja få tillgodohavande

Logga in på Google Store med Google One-kontot. Tillgodohavandet du får på berättigade köp beräknas automatiskt i kassan.

Tillgodohavandet som erhållits läggs till på ditt konto 30 dagar efter det att köpet skickats och du måste fortfarande vara kvalificerad prenumerationsansvarig för Google One för att kunna få tillgodohavandet. Tillgodohavandet kan användas för ytterligare köp på Google Store. Ditt tillgodohavande löper ut 365 dagar efter att den har utfärdats.

Om du vill se tillgängligt tillgodohavande i Google Store väljer du din profilbild högst upp på sidan i Google Store.

Om du vill ha mer information om hur tillgodohavande i Google Store fungerar besöker du den här hjälpartikeln.

Hitta hotellrabatter

Google One-medlemmar får specialpriser på utvalda hotell. Google One-hotellerbjudanden är beroende av dag, tid och andra faktorer. Det kanske inte finns ett erbjudande för varje hotellsökning.
  1. Kontrollera att du är inloggad på ditt Google One-konto på datorn.
  2. Besök www.google.com.
  3. Sök efter hotell i eller i närheten av en ort eller region i sökfältet.
    • Exempel: Hotell i Tokyo
  4. Välj resedatum och antal resenärer i sökresultaten och klicka på Klar.
  5. Om du bara vill visa Google One-erbjudanden klickar du på Fler filter högst upp följt av 1 Member prices (priser för One-medlemmar) följt av Använd.
  6. Titta efter priser för Google One-medlemmar Medlemspris för Google One.

Läs mer om att söka efter hotell på Google.

Dela förmåner med familjen

Om du är med i en familj på Google ser du kanske förmåner som kan lösas in på två olika sätt:

• Gräns på en per prenumeration: Den första familjemedlemmen som utnyttjar förmånen är den enda som kan använda den.
  • Inga gränser: Alla kan se och utnyttja de tillgängliga förmånerna.Obs! Förmåner kan inte ses eller utnyttjas av konton som hanteras av föräldrar.

Obs! Förmåner kan inte ses eller utnyttjas av konton som hanteras av föräldrar.

Om du inte vill dela dina fördelar med familjen kan du lära dig sluta dela Google One.

Lösa problem med förmåner

Om rabatten inte fungerar kan det bero på något av nedanstående:

• Gräns på en per prenumeration: Kontrollera om någon i familjen redan har löst in förmånen.
  • Utgångsdatum: Kontrollera om förmånen inte längre är tillgänglig.