Få aviseringar och utnyttja förmåner

Med Google One kan du få aviseringar om de senaste uppdateringarna och erbjudandena från Google. Sedan kan du hämta en ny förmån eller provperiod från appen eller webbplatsen för Google One.

Få aviseringar från Google One

Du kan få e-postuppdateringar om de senaste förmåner som du kan använda. Du kan även få aviseringar på Android-enheter.

Du kan få e-postuppdateringar om de senaste förmåner som du kan använda.

1. Öppna Google One på datorn.
  2. Tryck på Inställningar Inställningar högst upp  följt av Hantera e-postinställningar.
  3. Kontrollera att Förmåner och erbjudanden har aktiverats.

Utnyttja aktuella förmåner

Vissa förmåner är bara tillgängliga på vissa platser.

Hitta hotellrabatter

Google One-medlemmar får specialpriser på utvalda hotell. Google One-hotellerbjudanden är beroende av dag, tid och andra faktorer. Det kanske inte finns ett erbjudande för varje hotellsökning.
  1. Kontrollera att du är inloggad på ditt Google One-konto på datorn.
  2. Besök www.google.com.
  3. Sök efter hotell i eller i närheten av en ort eller region i sökfältet.
    • Exempel: Hotell i Tokyo
  4. Välj resedatum och antal resenärer i sökresultaten och klicka på Klar.
  5. Om du bara vill visa Google One-erbjudanden klickar du på Fler filter högst upp följt av 1 Member prices (priser för One-medlemmar) följt av Använd.
  6. Titta efter priser för Google One-medlemmar Medlemspris för Google One.

Läs mer om att söka efter hotell på Google.

Dela förmåner med familjen

Om du är med i en familj på Google ser du kanske förmåner som kan lösas in på två olika sätt:

• Gräns på en per prenumeration: Den första familjemedlemmen som utnyttjar förmånen är den enda som kan använda den.
  • Inga gränser: Alla kan se och utnyttja de tillgängliga förmånerna.Obs! Förmåner kan inte ses eller utnyttjas av konton som hanteras av föräldrar.

Obs! Förmåner kan inte ses eller utnyttjas av konton som hanteras av föräldrar.

Om du inte vill dela dina fördelar med familjen kan du lära dig sluta dela Google One.

Lösa problem med förmåner

Om rabatten inte fungerar kan det bero på något av nedanstående:

• Gräns på en per prenumeration: Kontrollera om någon i familjen redan har löst in förmånen.
  • Utgångsdatum: Kontrollera om förmånen inte längre är tillgänglig.