Utnyttja dina Google One-förmåner och få aviseringar

Med Google One kan du få aviseringar om de senaste uppdateringarna och erbjudandena från Google. Sedan kan du hämta en ny förmån eller provperiod från Google One-appen eller Google One-webbplatsen.

Få aviseringar från Google One

Du kan få e-postuppdateringar om de senaste förmånerna som du kan använda. Du kan även få aviseringar på Android-enheter.
  1. Öppna Google One på datorn.
  2. Klicka på Inställningar Inställningar följt av Hantera e-postinställningar.
  3. Kontrollera att Förmåner och erbjudanden har aktiverats.

Hitta och använda förmåner med Google One

Lösa in en förmån

1. Öppna one.google.com på din dator.
  2. Klicka på Förmåner till vänster.
  3. Leta reda på förmånen du vill använda och klicka på Visa information.
    • Om det inte finns några nya förmåner får du ett meddelande om att det inte finns något nytt.
  4. Om du vill hitta andra förmåner, inklusive sådana du redan har löst in, trycker du på Visa historik.

Kontrollera dina förmåner nu

Lösa problem med förmåner

Om rabatten inte fungerar kan det bero på något av följande:

• Gräns på en per prenumeration: Kontrollera om någon i familjen redan har löst in förmånen.
  • Utgångsdatum: Kontrollera om förmånen inte längre är tillgänglig.

Kontrollera om förmånen redan har lösts in

Google One-kampanjkoder betraktas som inlösta när de har använts. Om du inte minns om du har löst in en förmån:

1. Öppna one.google.com.
  2. Klicka på Förmåner till vänster.
  3. Välj Visa alla förmåner.

För förmåner som redan har lösts in visas ”Inlöst den [datum för inlösen]”. Om förmånen inte visas i historiken kan en annan medlem i familjegruppen på Google One ha gjort anspråk på den. Fråga familjegruppen om en annan medlem har löst in förmånen.

Utnyttja aktuella förmåner

Vissa förmåner är bara tillgängliga på vissa platser.

Få förbättrade funktioner i Google Foto

Som medlem i Google One får du fler redigeringsfunktioner i Google Foto-appen. Den mobila enheten måste ha minst 3 GB RAM och Android 8.0 eller senare eller iOS 15.0 eller senare. Redigeringsfunktioner stöds inte på webben och är begränsade på 32-bitarsenheter.

USA

Medlemmar i Google One får standardfrakt utan extra kostnad vid beställning av canvastavlor. Medlemmar får även ekonomifrakt utan extra kostnad vid beställning av fotoböcker och av fotoutskrifter på minst 12 USD från Google Foto. Beställningar av fotoböcker och fotoutskrifter måste göras och levereras inom USA. Beställningar av canvastavlor måste göras och levereras inom USA:s fastland. Beställningar till Alaska, Hawaii och Puerto Rico omfattas inte av erbjudandet. Eventuella skatter tillkommer. Förmånen gäller inte för uppgraderade leveransalternativ. Inte likvärdigt med kontanter eller motsvarande värde i kontanter. Ogiltigt där förbud gäller.

Funktioner och förmåner kan vara tillgängliga under en begränsad tid. Tillgängligheten för olika medlemskap kan komma att ändras.

Få belöning för dina köp i Google Store

Google One-medlemmar med vissa prenumerationer får en procent tillbaka på berättigade Google Store-köp i form av saldo i Google Store:

• Google One-medlemmar med prenumerationer på 200 GB: 3 % tillbaka i form av saldo i Google Store
  • Google One-medlemmar med prenumerationer på 2 TB, 5 TB, 10 TB, 20 TB eller 30 TB: 10 % tillbaka i form av saldo i Google Store

Behörighetskrav:

• Den här förmånen är enbart tillgänglig i USA, Kanada, Förenade kungariket, Tyskland och Australien.
  • Provmedlemskap på Google One och medlemmar i familjegruppen är inte behöriga.
Du kan läsa mer om hur saldo i Google Store fungerar i hjälpartikeln.

Bevaka darknet

Som Google One-medlem kan du ställa in en bevakningsprofil för att genomsöka darknet efter dina personliga uppgifter och få rekommendationer om hur du skyddar dig online. Du kan granska dina uppgifter och redigera eller ta bort din profil när som helst.

Ställ in din bevakningsprofil.

Använda VPN från Google One

Som Google One-medlem kan du öka onlinesäkerheten med VPN från Google One. Om du vill få bättre skydd mot hackare och onlineövervakning kan du skydda anslutningen med det virtuella privata nätverket (VPN) från Google One. Aktivera VPN från Google One i Google One-appen för att kryptera onlineaktivitet och få extra skydd – var du än ansluter från.

Läs mer om hur du aktiverar VPN från Google One.

Förmåner för Google One Premium-medlemmar

Google One Premium-prenumerationer finns från 2 TB.

Läs mer om att uppdatera Google One-prenumerationen här.

Använda premiumfunktioner i Google Workspace

Google One inkluderar även Google Workspace Premium. Google One-medlemmar med premiumprenumerationer på 2 TB eller mer får utökade funktioner i Google Meet och Google Kalender.

Läs mer om Google Workspace Premium i Google One.

Dela förmåner med familjegruppen på Google One

Du kan få förmåner som du kan göra anspråk på om du är med i en familjegrupp på Google One. Det kan du göra på två olika sätt:

• Gräns på en per prenumeration: Den första medlemmen i familjegruppen som utnyttjar förmånen är den enda som kan använda den.
  • Inga gränser: Alla kan se och utnyttja de tillgängliga förmånerna.

Tips! Förmåner kan inte ses eller utnyttjas av konton som hanteras av föräldrar.

Om du inte vill dela dina förmåner med familjegruppen kan du läsa om att sluta dela Google One.