Vanaf 10 juni 2024 heb je geen toegang meer tot VPN van Google One. Meer informatie over de beëindiging van VPN van Google One

Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Google One-voordelen claimen

Met Google One kun je meldingen krijgen over de nieuwste updates en aanbiedingen van Google. Daarna kun je het nieuwe voordeel of een proefperiode claimen via de Google One-app of op de Google One-website.

Find Google One benefits

1. Open de Google One-app Google One op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Voordelen.
  3. Swipe om de voordelen te zoeken die je wilt gebruiken.
  4. Tik op Gegevens bekijken.
    • Als er geen nieuwe voordelen zijn, wordt de melding 'Je bent helemaal bij' weergegeven.
  5. Als je andere voordelen wilt bekijken, zoals voordelen die je al hebt geclaimd, tik je op Voordelengeschiedenis.
Problemen met voordelen oplossen

Als de korting niet wordt toegepast, kan dit een van de volgende redenen hebben:

• De limiet is één per abonnement: Check of iemand in je gezinsgroep het voordeel al heeft ingewisseld.
  • Vervaldatum: Check of het voordeel nog beschikbaar is.
  • Delen met gezin: Sommige voordelen kunnen niet met je gezin worden gedeeld en kunnen alleen door de abonnementsbeheerder worden gebruikt.
Checken of het voordeel al is ingewisseld

Nadat een Google One-promotiecode is toegepast, wordt deze als ingewisseld beschouwd. Als je niet meer weet of je een voordeel hebt ingewisseld:

1. Open de Google One-app Google One.
  2. Tik onderaan op Voordelen.
  3. Tik onderaan op Geschiedenis bekijken om te checken of een voordeel is ingewisseld.

Bij voordelen die al zijn ingewisseld, staat 'Ingewisseld op [datum ingewisseld]'. Als het voordeel niet in je geschiedenis staat vermeld, heeft een ander lid van je Google One-gezinsgroep het misschien geclaimd. Vraag in je gezinsgroep of een ander lid het voordeel heeft ingewisseld.

Doorlopende voordelen gebruiken

Sommige voordelen zijn alleen beschikbaar op bepaalde locaties.

Een beloning krijgen voor je Google Store-aankopen

Google One-leden met bepaalde abonnementen krijgen een percentage van in aanmerking komende Google Store-aankopen terug in de vorm van Google Store-tegoed:

• Google One-leden met een abonnement van 200 GB: 3% terug als Google Store-tegoed
  • Google One-leden met een abonnement van 2 TB, 5 TB, 10 TB, 20 TB of 30 TB: 10% terug als Google Store-tegoed

Deelnamevereisten:

• Dit voordeel is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Australië.
  • Gebruikers met een Google One-proeflidmaatschap en leden van hun gezinsgroep komen niet in aanmerking.
Ga naar het Help-artikel voor meer informatie over hoe Google Store-tegoed werkt.

Het darkweb controleren

Als Google One-lid kun je een controleprofiel instellen om het darkweb te scannen op je persoonlijke informatie en aanbevelingen te krijgen om jezelf online te beschermen. Je kunt op elk moment je gegevens controleren en je profiel bewerken of verwijderen.

Je controleprofiel instellen

VPN van Google One gebruiken

Als Google One-lid kun je je online beveiliging verbeteren met VPN van Google One. Als je meer bescherming wilt tegen hackers en mensen die je online activiteit volgen, kun je je verbinding beter beveiligen met een Virtual Private Network (VPN) van Google One. Zet VPN van Google One aan in de Google One-app om je online activiteit te versleutelen. Zo beschik je over een extra beveiligingslaag, waar je ook verbinding met internet hebt.

Meer informatie over hoe je VPN van Google One aanzet

Ledenvoordelen van Google One Premium

Google One Premium-abonnementen zijn verkrijgbaar vanaf 2 TB.

Meer informatie over hoe je je Google One-abonnement updatet

Voordelen van een Google One AI Premium-abonnement

Belangrijk: Alleen de beheerder van het Google One-abonnement kan de Gemini-functies van het Google One AI Premium-abonnement gebruiken. De leden van de gezinsgroep kunnen dat niet.

Als je upgradet naar een Google One AI Premium-lidmaatschap, krijg je het volgende:

• Toegang tot AI-functies gemaakt door Google, zoals Gemini Advanced en Gemini in Gmail, Documenten en Presentaties

• Alle andere voordelen van het Google One Premium-abonnement met 2 TB

Krijg onbeperkte toegang tot de Magische editor

Belangrijk:

• Onbeperkt opslaan in de Magische editor is alleen beschikbaar voor Google One-leden met een Premium-abonnement van 2 TB of meer.
  • Deze functie is experimenteel en werkt misschien niet altijd zoals verwacht.

Je kunt delen van een foto verplaatsen of wissen en contextuele voorinstellingen toepassen, zoals Lucht of Gouden uur. Meer informatie over hoe je de Magische editor gebruikt

Tip: Als je een Google One-abonnement van 100 GB of 200 GB hebt of als je geen Google One-lid bent, kun je wijzigingen die gemaakt zijn met de Magische Editor 10 keer per maand opslaan. Na 10 keer opslaan moet je upgraden naar een Google One Premium-lidmaatschap om bewerkingen met de Magische editor te kunnen blijven opslaan. Meer informatie over hoe je je aanmeldt voor Google One

Premium functies van Google Workspace gebruiken

Premium-abonnementen met 2 TB of meer krijgen uitgebreide functies in Google Meet en Google Agenda.

Als je Google One AI Premium hebt, heb je onder andere toegang tot Gemini Advanced en Gemini in Gmail en Documenten.

Voordelen delen met je Google One-gezinsgroep

Als je lid bent van een gezinsgroep op Google One, kun je voordelen krijgen die je op 2 manieren kunt claimen:

• Maximaal 1 per abonnement: het 1e lid van de gezinsgroep dat het voordeel verzilvert, is het enige lid dat het voordeel kan gebruiken.
  • Geen limiet vermeld: iedereen kan de beschikbare voordelen zien en gebruiken.

Tip: Voordelen kunnen niet worden gezien of gebruikt door accounts die door ouders worden beheerd.

Als je de voordelen niet met je gezinsgroep wilt delen, kun je stoppen met het delen van Google One.