Bestrid, rapportér eller annuller en betaling

Hvis du mener, at der er blevet foretaget et køb eller sendt eller modtaget penge på svigagtig vis, kan du bestride en transaktion. Du kan annullere visse betalinger, du har foretaget via Google Pay.

Trin 1: Tjek, om transaktionen er fuldført

• Der kan ikke gøres indsigelse mod en transaktion, før den er fuldført.
  • Det beløb, der vises for transaktioner, som stadig er under behandling, er midlertidigt og kan blive ændret.
  • Når du har annulleret en ordre eller betaling, kan det tage lidt tid, før din konto krediteres.

Trin 2: Tjek, om transaktionen blev foretaget af en, du kender

Hvis et familiemedlem eller en ven har haft adgang til din Google-konto eller betalingsmetode og har foretaget transaktionen, skal du gå til det relevante afsnit nedenfor.

Annuller et Google-køb

Bemærk! Disse oplysninger gælder for enkeltpersoner, ikke virksomheder. Gå til Hjælp til Betalingscenter for at få flere oplysninger om Google Pay for virksomheder.

Kontakt produktets supportteam.

Opsig et Google-abonnement

Vigtigt! Når du opsiger et abonnement, refunderes gennemførte betalinger ikke. Opsigelser kan ikke fortrydes, men du kan altid tegne et abonnement igen.

Se, hvordan du opsiger et Google-abonnement.

Annuller betaling til en virksomhed med Google Pay-appen

Hvis du vil annullere, bestride eller rapportere en betaling, du har foretaget til en ekstern virksomhed, f.eks. i butikker, på nettet eller i en app, skal du kontakte den forhandler, som du har foretaget købet hos.

Bestrid eller rapportér en betaling, du ikke har godkendt

Gør indsigelse mod en betaling for Google-produkter

Hvis du mener, at der er foretaget en svigagtig betaling for et Google-produkt som f.eks. Play eller YouTube, kan du gøre indsigelse mod en transaktion.

Gør indsigelse mod en transaktion, du ikke genkender, i Google Pay-appen

Hvis du finder en transaktion i Google Pay-appen, som du ikke genkender:

1. Sammenlign transaktionsbeløbet i Google Pay med oplysningerne i din netbank eller dit pengeinstituts app.
    • Du skal ikke stole på fysiske kontoudtog eller kvitteringer, da de kan være forældede.
  2. Hvis beløbet på dit pengeinstituts portal ikke er korrekt, eller du ikke kan genkende debiteringen, skal du kontakte sælgeren og forsøge at løse problemet sammen med vedkommende.
  3. Hvis du ikke kan løse problemet sammen med sælgeren, kan du gøre indsigelse.

Gør indsigelse vedrørende penge, der er sendt til en ven via Google Pay-appen

Du kan gøre indsigelse for en transaktion, som du har sendt.

Tip: For international payments, contact Wise support.