Informar d'un pagament, cancel·lar-lo o impugnar-lo

Si detectes una compra sospitosa o creus que s'han enviat o rebut diners de manera fraudulenta, pots impugnar una transacció. Pots cancel·lar alguns pagaments fets amb Google Pay.

Pas 1: comprova si la transacció s'ha completat

• Una transacció no es pot impugnar fins que no s'ha completat.
  • L'import que es mostra per a les transaccions que encara s'estan processant és temporal i pot canviar.
  • Després de cancel·lar una comanda o un pagament, l'import pot tardar un temps a abonar-se al teu compte.

Pas 2: comprova si algú que coneixes ha fet la transacció

Si un membre de la teva família o un amic tenia accés al teu Compte de Google o a la teva forma de pagament i ha fet la transacció, ves a la secció corresponent a continuació.

Cancel·lar una compra de Google

Important: aquesta informació és per a particulars, no per a empreses. Per obtenir més informació sobre Google Pay per a empreses, visita el Centre d'ajuda del centre de pagaments.

Contacta amb l'equip d'assistència del producte.

Cancel·lar una subscripció de Google

Important: quan cancel·les una subscripció, els pagaments completats no es reembossen. Les cancel·lacions no es poden desfer, però sempre et pots tornar a subscriure.

Obtén informació sobre com pots cancel·lar una subscripció de Google.

Cancel·lar un pagament a una empresa amb l'aplicació Google Pay

Per informar d'un pagament a un tercer en una botiga, web o aplicació, cancel·lar-lo o impugnar-lo, contacta amb el comerç on has fet la compra.

Informar d'un pagament no autoritzat o impugnar-lo

Impugnar un pagament de productes de Google

Si creus que s'ha fet un pagament fraudulent per a un producte de Google, com ara Play o YouTube, pots impugnar una transacció.

Impugnar una transacció que no reconeixes a l'aplicació Google Pay

Si trobes una transacció a l'aplicació Google Pay que no reconeixes:

1. Compara l'import de la transacció de Google Pay amb els registres de l'aplicació o el portal de banca en línia de la teva institució financera.
    • No et basis en rebuts o extractes bancaris físics, ja que podrien estar obsolets.
  2. Si l'import que apareix al portal de la teva institució financera no quadra o no reconeixes el càrrec, contacta amb el comerciant i prova de resoldre el problema amb la seva ajuda.
  3. Si el comerciant no pot ajudar-te a resoldre el problema, pots presentar una impugnació.

Impugnar els diners que has enviat a un amic amb l'aplicació Google Pay

Pots presentar una impugnació per una transacció que hagis fet.

Tip: For international payments, contact Wise support.

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda