Dela en Keep-anteckning med familjegruppen

När du skapar en anteckning i Google Keep kan du dela den med din familjegrupp utan att behöva dela med varje person individuellt.

Så här fungerar familjedelning i Keep

När du skapar en familj på Google kan du dela anteckningar i Google Keep med familjegruppen.

• En ikon Familjegrupp visas vid familjegruppen för anteckningar som delas med den.
  • Alla i familjen kan redigera eller ta bort anteckningar du delar med familjegruppen.

Du kan även lägga till personer som inte är med i familjegruppen i anteckningar som du har delat med familjen. När du gör det kan personer med åtkomst till anteckningen se att du är med i en familjegrupp och familjeadministratörens namn. Om Keep-appen inte har uppdaterats visas även det slumptal som Google tilldelat familjegruppen. De här siffrorna försvinner när appen uppdateras.

Dela en anteckning

1. Öppna appen Google Keep Keep på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Öppna en anteckning.
  3. Tryck på Åtgärd Action följt av Redigeringsbehörig följt av Familjegrupp.
  4. Tryck på Spara uppe till höger.

Läs mer om att dela anteckningar, listor och teckningar.