Føj en forælder til din familiegruppe

Hvis du er familieadministrator, kan du føje en forælder til din familiegruppe.

Tilføj eller fjern en forælder

Tilføj eller fjern en forælder

Du kan kun tilføje en person som forælder i din familiegruppe, hvis vedkommende er fyldt 18 år og er medlem af din familiegruppe.

Play Butik-appen

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Familie og derefter Administrer familiemedlemmer.
  4. Tryk på Inviter familiemedlemmer.
  5. Tryk på Send.
    • Der bliver sendt en mailnotifikation, når nogen tilmelder sig din familie.

Family Link-appen

1. Åbn Family Link-appen Family Link.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og derefter Administrer familie.
  3. Vælg en person, du vil tilføje eller fjerne som forælder.
  4. Tryk på Fjern eller tilføj forældrerettigheder og derefter Bekræft.

Google One-appen

1. Åbn Google One-appen Google One på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen og så Indstillinger.
  3. Tryk på Administrer familieindstillinger og så Administrer familiegruppe.
  4. Tryk på Administrer forælderprivilegier.
  5. Vælg en person, du vil tilføje eller fjerne som forælder.
  6. Tryk på Fjern.
Fjern dig selv som forælder

Hvis familieadministratoren har tilføjet dig som forælder, kan du fjerne dine forældrerettigheder.

Play Butik-appen

1. Åbn Play Butik-appen Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Administrer din Google-konto og derefter Personer og deling og derefter Administrer din familiegruppe.
  4. Vælg den forælder, hvis rettigheder du vil fjerne.
  5. Tryk på Fjern forældrerettigheder.

Family Link-appen

1. Åbn Family Link-appen Family Link.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og derefter  Administrer familie.
  3. Vælg en person, du vil fjerne som forælder.
  4. Tryk på Fjern forældrerettigheder og derefter Bekræft.

Forældrerettigheder

Forældrene har de fleste af de samme rettigheder som familieadministratoren. De kan bl.a.:

• Bruge Family Link til at administrere et barns Google-konto. Dette omfatter indstillinger, der administrerer Google-aktivitet, skærmtid og lokation.
  • Godkende køb eller downloads i Google Play, som er foretaget med familiens betalingsmetode, hvis godkendelse af køb er aktiveret.
  • Se køb, der er foretaget af familiemedlemmer med familiens betalingsmetode.
  • Ændre familiemedlemmers indstillinger for godkendelse af køb i Google Play.
    • Indstillingerne for godkendelse af køb gælder kun for køb, der foretages via Google Plays faktureringssystem.

Det er kun familieadministratoren, der kan:

Voksne i din familie kan abonnere på Google One. Administratoren af Google One-abonnementet og familieadministratoren behøver ikke at være én og samme person. Få flere oplysninger om, hvordan du føjer familiemedlemmer til dit Google One-abonnement.