Hvad sker der med VPN fra Google One?

Starting June 20, 2024, VPN by Google One will be discontinued.

VPN-alternativer

• Google Fi tilbyder VPN som en del af sine telefonabonnementer. Med et aktiveret VPN krypteres din onlineaktivitet, når du bruger mobildata og Wi-Fi.
  • Pixel 8 tilbyder et indbygget VPN som en del af systemindstillingerne.
  • Pixel 7-enheder
    • Når VPN fra Google One er fjernet fra Google One-appen, kan Pixel 7-brugere fortsætte med at bruge VPN-funktioner ved at opdatere deres systemsoftware.
    • I forbindelse med en systemopdatering den 3. juni 2024 aktiverer Pixel VPN fra Google, som er et indbygget VPN til Pixel 7, 7 Pro, 7a og Fold.
  • Der er andre tilgængelige VPN'er i Play Butik.

Fjern VPN fra Google One fra din enhed

Android

Slet din VPN-profil
  1. Gå til Indstillinger på din telefon eller tablet.
  2. Gå til Forbindelse og deling og derefter VPN.
    • "Forbindelse og deling" kan hedde noget andet på andre enheder, f.eks. "Netværk og internet".
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger ud for "Google One".
  4. Vælg Slet VPN-profil.
  5. Tryk på Gem, hvis det er nødvendigt.
Deaktiver VPN'et i Google One-appen

Vigtigt! Tjek, at du er logget ind på din Google-konto.

1. Åbn Google One-appen Google One på din Android-enhed.
  2. Tryk på Fordele forneden.
  3. Find VPN-fordelen.
  4. Tryk på Se oplysninger.
  5. Deaktiver VPN'et.

iOS

Slet din VPN-profil
  1. Gå til Indstillinger på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Generelt og derefter VPN og Administration af enhed.
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger ud for "VPN fra Google One".
  4. Vælg Slet VPN-profil.
Deaktiver VPN'et i Google One-appen
  1. Log ind på din Google-konto.
  2. Åbn Google One-appen Google One på din iPhone eller iPad.
  3. Tryk på Fordele forneden.
  4. Find VPN-fordelen.
  5. Tryk på Se oplysninger.
  6. Deaktiver VPN'et.

Slet computerapps

Afinstaller VPN fra Google One i Windows

1. Åbn menuen Start og derefter Indstillinger.
  2. Klik på Apps.
  3. Søg efter VPN fra Google One under "Apps og funktioner".
  4. Klik på VPN fra Google One og derefter Afinstaller.
  5. Bekræft, at du vil afinstallere, når du bliver bedt om det.

Afinstaller VPN fra Google One på macOS

1. Åbn Finder.
  2. Klik på Programmer i sidebjælken.
    • Du kan også bruge Spotlight til at søge efter VPN fra Google One.
  3. Træk "VPN fra Google One" til papirkurven.
    1. Højreklik på "VPN fra Google One".
    2. Vælg Flyt til papirkurven.
      • Hvis du bliver bedt om et brugernavn og en adgangskode, skal du indtaste loginoplysningerne for en administratorkonto på din Mac. Dette kan være det navn og den adgangskode, du bruger til at logge ind på din Mac.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor udfases VPN fra Google One?
VPN fra Google One udfases, så vi kan fokusere på at levere de mest efterspurgte funktioner. Det vil dog fortsat være tilgængeligt som en indbygget funktion på Pixel 7-enheder eller nyere samt via Google Fi.
Hvad sker der, hvis VPN-tjenesten deaktiveres, mens jeg bruger den?
Google One-appen viser en underretning, der angiver, at VPN-funktionen ikke længere er tilgængelig. Kort tid efter afbrydes alle nye eller eksisterende VPN-forbindelser automatisk.
Forskelle på VPN fra Google One og VPN fra Google
  • VPN fra Google er optimeret, så du får den bedste ydeevne på Pixel, og din oplevelse er fuldt integreret via telefonens indstillinger.
  • Afhængigt af hvilket netværk telefonen har forbindelse til, kan VPN fra Google automatisk oprette eller afbryde forbindelsen.
  • I VPN fra Google er det ikke muligt at bruge en IP-adresse for en større region, f.eks. en IP-adresse på landeniveau i forhold til på by- eller delstatsniveau.
  • Muligheden for at blokere internettet, hvis VPN-forbindelsen afbrydes, er ikke tilgængelig i VPN fra Google.

Relaterede ressourcer