Què passarà amb la VPN de Google One?

Starting June 20, 2024, VPN by Google One will be discontinued.

Alternatives de VPN

• Com a part dels seus plans de telefonia, Google Fi ofereix una VPN. Si està activada, encripta l'activitat en línia quan utilitzes dades mòbils i Wi-Fi.
  • Com a part de la configuració del sistema, Pixel 8 ofereix una VPN integrada.
  • Dispositius Pixel 7
    • Un cop suprimida la VPN de Google One de l'aplicació Google One, els usuaris de Pixel 7 podran continuar utilitzant la funcionalitat de VPN quan actualitzin el programari del sistema.
    • A través d'una actualització del sistema del 3 de juny de 2024, Pixel activarà la VPN de Google, una VPN integrada, per a Pixel 7, 7 Pro, 7a i Pixel Fold.
  • Hi ha altres VPN disponibles a Play Store.

Suprimir la VPN de Google One del dispositiu

Android

Suprimir un perfil de VPN
  1. Al telèfon o a la tauleta, ves a Configuració.
  2. Toca Connexió i compartició i, a continuació, VPN.
    • La pestanya "Connexió i compartició" pot tenir un nom diferent en altres dispositius, com ara "Xarxa i Internet".
  3. Al costat de "Google One", toca Configuració Configuració.
  4. Selecciona Suprimeix el perfil de VPN.
  5. Si cal, toca Desa.
Desactivar la VPN des de l'aplicació Google One

Important: assegura't que tinguis la sessió iniciada al teu Compte de Google.

1. Al teu dispositiu Android, obre l'aplicació Google One Google One.
  2. A la part inferior, toca Avantatges.
  3. Cerca l'avantatge VPN.
  4. Toca Mostra els detalls.
  5. Desactiva la VPN.

iOS

Suprimir un perfil de VPN
  1. A l'iPhone o l'iPad, ves a Configuració.
  2. Toca General i, a continuació, VPN i gestió de dispositius.
  3. Al costat de "VPN de Google One", toca Configuració Configuració.
  4. Selecciona Suprimeix el perfil de VPN.
Desactivar la VPN des de l'aplicació Google One
  1. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  2. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Google One Google One.
  3. A la part inferior, toca Avantatges.
  4. Cerca l'avantatge VPN.
  5. Toca Mostra els detalls.
  6. Desactiva la VPN.

Suprimir les aplicacions per a ordinadors

Desinstal·lar la VPN de Google One a Windows

1. Obre el menú Inicia i, a continuació, Configuració.
  2. Fes clic a Aplicacions.
  3. A "Aplicacions i característiques", cerca VPN de Google One.
  4. Fes clic a VPN de Google One i, a continuació, Desinstal·la.
  5. Confirma la sol·licitud de desinstal·lació.

Desinstal·lar la VPN de Google One a macOS

1. Obre el Finder.
  2. A la barra lateral, fes clic a Aplicacions.
    • També pots utilitzar Spotlight per cercar VPN de Google One.
  3. Arrossega "VPN de Google One" a la paperera.
    1. Fes clic amb el botó dret a "VPN de Google One".
    2. Selecciona Traslladar a la paperera.
      • Si se't demana un nom d'usuari i una contrasenya, introdueix les credencials d'un compte d'administrador al Mac. Pot ser el nom i la contrasenya que fas servir per iniciar la sessió al Mac.

Preguntes freqüents

Per què s'ha discontinuat la VPN de Google One?
Amb l'objectiu d'oferir les funcions més sol·licitades, la VPN de Google One s'ha discontinuat. Tanmateix, continuarà estant disponible com a funció integrada als dispositius Pixel 7 i models posteriors i a través de Google Fi.
Què passa si el servei de VPN es desactiva mentre l'estic fent servir?
L'aplicació Google One mostrarà una alerta per indicar que la funcionalitat de VPN ja no està disponible. Poc després, les connexions VPN noves o existents es desconnectaran automàticament.
Diferències entre la VPN de Google One i la VPN de Google
  • Per obtenir el millor rendiment a Pixel, la VPN de Google està optimitzada i proporciona una experiència totalment integrada a la configuració del telèfon.
  • En funció de la xarxa a què estigui connectat el telèfon, la VPN de Google es pot connectar o desconnectar automàticament.
  • L'opció d'utilitzar una regió d'adreces IP més àmplia, com ara l'adreça IP al nivell de país i la de ciutat o estat, no està disponible a la VPN de Google.
  • La possibilitat de bloquejar Internet si la VPN es desconnecta no està disponible a la VPN de Google.