Sådan fungerer darkweb-rapporten

Med et Google One-medlemskab kan du oprette en profil, så du kan holde øje med darkweb og tjekke, om dine oplysninger bliver kompromitteret i forbindelse med brud på datasikkerheden.

Du kan tjekke, om der er data på darkweb, som kan være knyttet til din mailadresse eller andre oplysninger, du føjer til din overvågningsprofil. De resultater, du får angående brud på datasikkerheden, kan omfatte oplysninger såsom:

• Dit navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Mailadresse
  • Social Security Number (SSN)
  • Brugernavn
  • Adgangskode

Tip! Det er kun konti med en amerikansk faktureringsmetode, der kan føje et Social Security Number til sin overvågningsprofil.

Alle oplysninger, der findes i resultaterne angående brud på datasikkerheden, vises i begrænset form for at beskytte personlige oplysninger.

Gennemgå resultaterne af scanningen for at se dine oplysninger og træffe velovervejede beslutninger om, hvordan du vil beskytte dig selv.

Du behøver ikke et betalt Google One-medlemskab for at køre en Darkweb-rapport for den mailadresse, der er knyttet til din Google-konto. Søg efter din mailadresse på det mørke net.

Kvalificering

Darkweb-rapporten er kun tilgængelig i visse lande og regioner. I takt med at vi udvider understøttelsen, tilføjes der flere lande og regioner. Tjek, hvor Darkweb-rapporten er tilgængelig.

Du skal have en Google-forbrugerkonto for at være kvalificeret til Darkweb-rapporten. Google Workspace-konti og forældrestyrede konti kan ikke bruge Darkweb-rapporten.

Du skal have et betalt Google One-medlemskab for at kunne bruge visse funktioner som f.eks.:

• Overvåg konstant det mørke net efter dine personlige oplysninger
  • Vis resultater for andre oplysninger end din mailadresse
  • Notifikationer om nye resultater
Opdater dit Google One-abonnement.
Lande eller regioner, hvor darkweb-rapporten er tilgængelig

Vigtigt! De typer personlige oplysninger, der scannes af darkweb-rapporten, kan variere fra land til land og fra region til region.

Darkweb-rapporten er i øjeblikket tilgængelig i:

• Albanien
  • Algeriet
  • Argentina
  • Østrig
  • Australien
  • Bangladesh
  • Belgien
  • Bolivia
  • Brasilien
  • Canada
  • Chile
  • Colombia
  • Danmark
  • Ecuador
  • Finland
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Grækenland
  • Island
  • Indien
  • Indonesien
  • Irland
  • Israel
  • Italien
  • Japan
  • Mexico
  • Marokko
  • Nederlandene
  • Nicaragua
  • Norge
  • Pakistan
  • Filippinerne
  • Senegal
  • Slovenien
  • Sydkorea
  • Spanien
  • Sri Lanka
  • Sverige
  • Schweiz
  • Taiwan
  • Tyrkiet
  • Ukraine
  • Storbritannien
  • USA
  • Venezuela
  • Vietnam

Darkweb-rapport for Google One-medlemmer

Når du opretter en profil, kan du vælge, hvilke personlige oplysninger du vil se på det mørke net.

Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer din profil til at overvåge det mørke net.

Brug darkweb-rapporten uden et Google One-medlemskab

Vigtigt! Nogle funktioner til det mørke net er kun tilgængelige med et betalt Google One-medlemskab. Opdater dit Google One-abonnement.

Du kan køre en Darkweb-rapport for den mailadresse, der er knyttet til din Google-konto. Du kan få en mailkopi af rapporten med de to til tre anbefalinger.

Søg efter din mailadresse på det mørke net.

Forstå dine resultater, og foretag handlinger

De forskellige resultater fra darkweb giver specifikke anbefalinger med henblik på at beskytte dine personlige oplysninger. Vejledningen varierer fra land til land og fra region til region.

Konfigurer totrinsverificering for din Google-konto

Hvis din Gmail-adresse bliver fundet på darkweb, kan du konfigurere totrinsverificering for at beskytte din konto. Dette tilføjer et ekstra lag af sikkerhed, når du logger ind på dine enheder.

1. Åbn din Google-konto på din enhed.
  2. Vælg Sikkerhed i navigationspanelet.
  3. Vælg Totrinsverificering under "Sådan logger du ind på din Google-konto".
  4. Følg vejledningen på skærmen.

Tip! Hvis du bruger en konto gennem dit arbejde, din skole eller en anden gruppe, fungerer denne vejledning muligvis ikke. Hvis du ikke kan konfigurere totrinsverificering, kan du kontakte din administrator for at få hjælp.

Verificer din identitet med et andet trin

Når du har aktiveret totrinsverificering, skal du fuldføre endnu et trin for at verificere din identitet, når du logger ind.

Beskyt din kredit (kun i USA)

Hvis personlige oplysninger, f.eks. dit SSN, din adresse og din fødselsdato findes på darkweb, kan andre bruge dem til at optage kredit i dit navn.

Tip! Det er kun konti med en amerikansk faktureringsmetode, der kan føje et Social Security Number til sin overvågningsprofil.

Der er flere ting, du kan gøre for at beskytte din kredit:

Få flere oplysninger om, hvordan du beskytter din kredit.
Rapportér et stjålet Social Security Number (kun USA)

Hvis personlige oplysninger, f.eks. dit Social Security Number (SSN), findes på darkweb, kan en anden person bruge dem til at optage kredit i dit navn.

Tip! Det er kun konti med en amerikansk faktureringsmetode, der kan føje et Social Security Number til sin overvågningsprofil.

Hvis dit SSN bliver stjålet, er der flere ting, du kan gøre:

• Straks melde det stjålet via telefon på 1-800-269-0271 eller via websitet identitytheft.gov
  • Indefryse din kredit
  • Oprette en advarsel om bedrageri
  • Skrive en anmeldelse på websitet for den årlige kreditrapport
  • Oprette en mySocial Security-konto
Beskyt dig selv mod spamopkald

Hvis dit telefonnummer findes på darkweb, kan du registrere dit nummer hos National Do Not Call Registry for at reducere spamopkald. Du kan også konfigurere spambeskyttelse for iOS og Android.

Konfigurer dit nummer i National Do Not Call Registry

Gå til National Do Not Call Registry. Følg derefter vejledningen på skærmen.

Registrer eller bloker spamopkald

Beskyt din papirpost (kun i USA)

Hvis din postadresse findes på darkweb, kan den bruges til at opsnappe din post. Du kan gøre flere ting:

• Tilmelde dig underretninger om leveringer
  • Tilmelde dig papirløs post
Sådan beskytter du din papirpost.
Rapportér et stjålet kreditkort
Hvis dit kreditkortnummer bliver fundet på darkweb, kan du melde det stjålet. Kontakt nummeret på bagsiden af dit kort.
Skift adgangskoder i Adgangskodetjek

Hvis nogen af dine adgangskoder bliver fundet på darkweb, kan du gennemgå dine adgangskoder og finde ud af, hvilke der skal ændres.

Du kan tjekke sikkerheden for de adgangskoder, der er gemt på din Google-konto, ved at gå til Adgangskodetjek.

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter stærke adgangskoder.

Sådan beskytter Google One dit privatliv og giver dig kontrollen

En sikker brugeroplevelse på nettet indebærer at beskytte dine oplysninger og værne om dit privatliv. I alle vores produkter fokuserer vi på at beskytte og håndtere dine oplysninger på en ansvarlig måde og give dig kontrollen over, hvordan de bruges.
Sådan bruges oplysningerne i din overvågningsprofil
Når du konfigurerer din overvågningsprofil i Google One, bruges dine profiloplysninger til at se, om der findes et match på darkweb. Hvis der findes matchende oplysninger, giver vi dig besked via mail og/eller notifikationer. Du kan også finde relevant vejledning i, hvordan du beskytter dine personlige oplysninger på Google One-websitet og i Google One-appen.
Verificering af oplysningerne på din overvågningsprofil
  • Nogle af de oplysninger, du indsender – f.eks. dine mailadresser, dine telefonnumre og dit SSN – verificeres, inden de føjes til din overvågningsprofil. Denne verificeringsproces sikrer, at vi overvåger de rigtige oplysninger for dig, og at ingen andre kan føje dem til deres profil. Få flere oplysninger om, hvordan Google håndterer disse oplysninger.
  • Dit telefonnummer eller din mailadresse føjes først til din overvågningsprofil, når du har verificeret, at telefonnummeret eller mailadressen tilhører dig, ved hjælp af en engangsverificeringskode, der sendes til dit telefonnummer eller din mailadresse. Dit Social Security Number tilføjes først, når nummeret er blevet krydstjekket og verificeret i forhold til andre identitetsoplysninger, som du videregiver til os.
Du styrer, hvilke oplysninger du vil have overvåget
Du kan til enhver tid slette oplysninger fra din overvågningsprofil, bl.a. dit navn, din adresse, dit telefonnummer, din mailadresse, din fødselsdato og dit Social Security Number (SSN).
  • Den mailadresse, du bruger til at logge ind på Google One, er inkluderet i din profil som en del af tjenesten. Hvis du ikke længere vil overvåge din mailadresse, kan du deaktivere overvågning ved at slette din profil i indstillingerne for darkweb-rapporten.
  • Hvis du føjer et telefonnummer til din overvågningsprofil, vises det på din Google-konto som et telefonnummer, der bruges af Google One. Du kan slette dit telefonnummer direkte fra overvågningsprofilen.
  • Hvis du deaktiverer overvågningen ved at slette din profil, fjernes dit Social Security Number sammen med det navn og den adresse, du angav i forbindelse med verificeringsprocessen, fra din betalingsprofil, medmindre du har oplyst nummeret til brug af en anden Google-tjeneste.