Så här skyddar du din papperspost (endast USA)

Rekommenderade åtgärder för att skydda dig online varierar beroende på land eller region. Riktlinjerna i den här artikeln gäller endast USA.

Om någon har stulit din postadress i USA kan de använda denna för att kapa din post.

Du kan skydda dig på följande sätt:

Registrera dig för Informed Delivery

US Postal Service (USPS) kan skicka bilder av din fysiska post via e-post innan den kommer fram. Du kan registrera dig för Informed Delivery hos USPS på usps.com.

Om du misstänker att någon har stulit din post kan du rapportera en händelse genom att ringa till USPS:s jourtelefon på 877-876-2455 eller genom att besöka deras webbplats på usps.com.

Välj att få pappersfri leverans

Du kan låta företag skicka viktiga dokument via e-post i stället för vanlig post. Pappersfri leverans inkluderar dina kontoutdrag och fakturor.

Ta reda på om ett företag erbjuder pappersfri leverans genom att söka efter alternativet när du har loggat in på ditt konto.

Skydda ditt saldo

Någon kan använda din adress, ditt namn, Social Security Number och ditt födelsedatum för att ta ut pengar i ditt namn. För att förhindra detta kan du läsa om hur du skyddar ditt saldo.