Beskytt papirposten din (bare i USA)

Fremgangsmåten for å beskytte deg på nettet varierer avhengig av land eller region. Veiledningen i denne artikkelen gjelder bare for USA.

Hvis noen har stjålet postadressen din i USA, kan vedkommende bruke den til å fange opp posten din.

Du kan beskytte deg ved å gjøre følgende:

Registrer deg for Informed Delivery

USPS (postvesenet i USA) kan sende deg e-post med bilder av brevposten din før den ankommer. Du kan registrere deg for Informed Delivery hos USPS på usps.com.

Hvis du mistenker at noen har stjålet posten din, kan du rapportere om hendelser ved å ringe hjelpetelefonen til USPS på 877-876-2455 eller gå til nettstedet usps.com.

Registrer deg for papirløs levering

Bedrifter kan sende deg viktige dokumenter via e-post i stedet for vanlig papirpost. Papirløs levering kan omfatte kontoutskrifter og regninger.

Du kan finne ut om en bedrift tilbyr papirløs levering ved å søke etter dette alternativet når du har logget på kontoen din.

Beskytt deg mot økonomisk svindel

Andre kan bruke adressen din, navnet ditt, Social Security Number ditt og fødselsdatoen din til å ta opp kreditt i ditt navn. Finn ut hvordan du kan beskytte deg mot økonomisk svindel for å forebygge slike problemer.