Google Nyheter-informasjon for forbrukere

Innhold du ser på Google Nyheter, kommer fra tredjeparts nyhetsutgivere.

Rangering av nyhetssaker på Google Nyheter

På Google Nyheter prøver vi å vise pålitelig nyhetsinnhold av høy kvalitet om emner du er interessert i.

For å gjøre Google Nyheter så interessant og nyttig som mulig bruker vi blant annet dette til å avgjøre utseende, oppføring og rekkefølge for innhold på Google Nyheter:

• innholdets popularitet, kvalitet og relevans
  • de tidligere interaksjonene og kjøpene dine på Google Nyheter og i andre Google-tjenester

Noen utgivere kan ha inngått kontrakter med Google for å tillate lisensiert bruk av innholdet i artiklene deres. Dette har ingen innvirkning på artikkelrangeringen. Det at du har abonnement hos en leverandør av betalt innhold, fører ikke til at utgiverens innhold får høyere rangering.

I rene videofeeder begrenses resultatene til innhold på YouTube samt innhold fra lisensierte utgivere.

Kjøp og abonnementer via Google Nyheter

Utgivere selger noe innhold via engangskjøp av eller gjentakende abonnementer på innholdet sitt. Google mottar en del av inntektene fra varer som kjøpes og abonnementer som tegnes via Google Nyheter.

Før du gjennomfører et kjøp, skal du se dette på kjøpsskjermen:

• kjøpsprisen
  • eventuelle gjentakende abonnementsbelastninger
  • opplysninger om utgiveren

Finn ut mer om kjøp som utføres via Google Nyheter. Dette inkluderer retningslinjene våre og hvordan du kan se bestillingsloggen din.

Annonser på Google Nyheter

Artiklene på Google News inneholder av og til annonser, og de er merket som annonser. Slike annonser administreres av utviklerne. Google kan motta en del av betalingene fra annonsørene.