Tilpass hva du ser på Google Nyheter

Viktig: Denne funksjonen er bare tilgjengelig når du er logget på Google-kontoen din.

Du kan tilpasse Google Nyheter for å få nyhetssaker om emner du er interessert i, for eksempel idrettslag, teknologi eller utforskning av verdensrommet. Oppdateringene fra interessene du følger, vises i innholdsfeeden i Følger-fanen.

Slik ser du mer eller mindre av en bestemt type nyhetssaker:

• Følg eller slutt å følge ulike interesser, for eksempel emner, steder eller publikasjoner.
  • Lik eller slutt å like ulike nyhetssaker om spesifikke emner eller kilder.
  • Skjul nyhetssaker fra en kilde.

Velg hva slags nyhetssaker du skal få

Følg en interesse

1. Åpne Google Nyheter Google Nyheter-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på Søk Search øverst.
  3. Søk etter et emne, et sted eller en publikasjon. Eventuelt kan du trykke på en oppført interesse.
  4. Trykk på Følg Følg.

Tips: For å utforske nye emner, steder eller publikasjoner, trykk på Aviskiosk Aviskiosk.

Slutt å følge en interesse

Gjør dette hvis du ikke lenger vil ha oppdateringer eller nyheter fra et emne, et sted eller en publikasjon:

• Åpne emnet, stedet eller publikasjonen, og trykk på Følger Slutt å følge.
  • Nederst trykker du på Følger Følger etterfulgt av Se alle og administrer etterfulgt av Mer Mer etterfulgt av Slutt å følge Slutt å følge.

Lik eller slutt å like en nyhetssak

Viktig: Det er ikke sikkert at du kan like eller slutte å like nyhetssaker. Du kommer for eksempel ikke til å kunne like nyhetssaker som er merket som overskrifter i «Oppdatering»-delen, eller noen nyhetssaker i Overskrifter-fanen.

1. Trykk på Mer Mer under en nyhetssak du er eller ikke er interessert i.
  2. Nå kan du gjøre dette:
    • Få flere slike nyhetssaker: Trykk på Flere nyhetssaker som denne Flere slike.
    • Få færre slike nyhetssaker: Trykk på Færre nyhetssaker som denne Færre slike.

Skjul nyhetssaker fra en kilde

1. Finn en nyhetssak fra kilden du ikke lenger vil ha oppdateringer fra.
  2. For å slutte å se nyhetssaker fra denne kilden, trykk på Mer Mer etterfulgt av Skjul alle nyhetssaker fra [kilde] Skjul denne kilden.

Slik brukes nett- og appaktiviteten din på Google Nyheter

Søkene dine og andre ting du gjør i Google-produkter, lagres under Min aktivitet i Google-kontoen din. Nyhetene dine på Google Nyheter kan bli personlig tilpasset basert på deler av denne aktiviteten. Finn ut hvordan du kan se og kontrollere aktiviteten i kontoen din.