Del nyhetssaker fra Google Nyheter

Du kan dele nyhetssaker du finner på Google Nyheter, via Google Nyheter-appen eller andre apper.

Tips: Delte nyhetssaker er bare tilgjengelige via apper.

Del nyhetssaker

Viktig:

• Noen funksjoner er tilgjengelige hvis du er logget på Google-kontoen din.
  • Hvis du deler en nyhetssak som koster penger, kan det hende at andre ikke kan lese den før de betaler for den.

Del direkte fra Google Nyheter-appen

1. Åpne Google Nyheter-appen Google Nyheter-appen.
  2. Under en nyhetssak du vil dele, trykker du på Mer 더보기  etterfulgt av Del Del.
  3. Velg én eller flere personer.
    • Hvis du deler et telefonnummer eller en e-postadresse, mottar du en link til nyhetssaken.
  4. Trykk på Send.

Del via andre apper

Du kan dele via andre apper, for eksempel sosiale medier.

1. Åpne Google Nyheter-appen Google Nyheter-appen.
  2. Under en nyhetssak du vil dele, trykker du på Mer 더보기 etterfulgt av Del Del.
  3. Trykk på appen du vil bruke.
    • Hvis du ikke ser den, ruller du til venstre.

Administrer nyhetssaker som deles via Google Nyheter

Du kan finne eller fjerne nyhetssaker du har delt med andre, og som er delt med deg.

Finn nyhetssaker som deles via Google Nyheter

1. Åpne Google Nyheter-appen Google Nyheter-appen.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din.
  3. Trykk på Varsler og delt innhold Aktivitet etterfulgt av Delt.

Fjern delte nyhetssaker

1. Åpne Google Nyheter-appen Google Nyheter-appen.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din.
  3. Trykk på Varsler og delt innhold Aktivitet etterfulgt av Delt.
  4. Under en nyhetssak du vil fjerne, trykk på Mer 더보기 etterfulgt av Fjern deling Fjern.

Blokkér eller opphev blokkering av personer som deler

Hvis du vil stoppe delingen fra noen som deler nyhetssaker med deg direkte, kan du blokkere vedkommendes konto.

1. Åpne Google Nyheter-appen Google Nyheter-appen.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din.
  3. Trykk på Varsler og delt innhold Aktivitet etterfulgt av Delt.
  4. Under en nyhetssak som er delt av noen du vil blokkere, trykker du på Mer 더보기 etterfulgt av Blokkér brukeren Skjul denne kilden.

Tips: Du kan oppheve blokkeringen av kontoer du har blokkert. Finn ut mer om hvordan du blokkerer og opphever blokkeringer av folk.