Juttujen jakaminen Google Uutisista

Voit jakaa Google Uutisista löytyneitä juttuja Google Uutiset ‑sovelluksessa tai muissa sovelluksissa.

Vinkki: Jaettuja juttuja voi lukea vain sovelluksessa.

Jutun jakaminen

Tärkeää:

• Jotkin ominaisuudet ovat käytettävissä, jos olet kirjautuneena Google-tilillesi.
  • Jos jaat maksullisen tarinan, muut eivät välttämättä näe sitä ennen maksamista.

Jakaminen suoraan Google Uutiset ‑sovelluksesta

1. Avaa Google Uutiset ‑sovellus Google Uutiset ‑sovellus.
  2. Valitse juttu, jonka haluat jakaa, ja napauta sen alta Lisää 더보기  ja sitten Jaa Jaa.
  3. Valitse ainakin yksi vastaanottaja.
    • Jos jaat jutun puhelinnumerolle tai sähköpostiosoitteelle, vastaanottaja saa linkin juttuun.
  4. Valitse Lähetä.

Jakaminen muissa sovelluksissa

Voit jakaa juttuja myös muissa sovelluksissa, muun muassa some-sovelluksissa.

1. Avaa Google Uutiset ‑sovellus Google Uutiset ‑sovellus.
  2. Valitse juttu, jonka haluat jakaa, ja napauta sen alta Lisää 더보기  ja sitten Jaa Jaa.
  3. Valitse haluamasi sovellus.
    • Jos sitä ei näy, vieritä vasemmalle.

Google Uutisten kautta jaettujen juttujen valinnat

Voit katsoa ja poistaa juttuja, jotka jaoit muille tai muut jakoivat sinulle.

Google Uutisten kautta jaettujen juttujen löytäminen

1. Avaa Google Uutiset ‑sovellus Google Uutiset ‑sovellus.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta
  3. Valitse Ilmoitukset ja jaot Toiminta ja sitten Jaettu.

Jaettujen juttujen poistaminen

1. Avaa Google Uutiset ‑sovellus Google Uutiset ‑sovellus.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta
  3. Valitse Ilmoitukset ja jaot Toiminta ja sitten Jaettu.
  4. Valitse poistettavan jutun alapuolelta Lisää 더보기 ja sitten Poista jako Poista

Sisällön jakajien estäminen ja eston kumoaminen

Jos haluat estää jotakuta jakamasta sinulle suoraan juttuja, voit estää hänen tilinsä.

1. Avaa Google Uutiset ‑sovellus Google Uutiset ‑sovellus.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta
  3. Valitse Ilmoitukset ja jaot Toiminta ja sitten Jaettu.
  4. Kun näet jutun, jonka jakajan haluat estää, valitse jutun alapuolelta Lisää 더보기ja sitten Estä käyttäjä Piilota tämä lähde.

Vinkki: Voit halutessasi kumota käyttäjän eston. Lue lisää estoista ja estojen kumoamisesta.