Juttujen jakaminen Google Uutisista

Google Uutisten juttuja on mahdollista jakaa muille Google Uutisissa tai muissa sovelluksissa.
Google Uutisten kautta jaetut jutut näkyvät Google Uutiset ‑sovelluksessa mutta eivät verkkoselaimen kautta.

Tärkeää: Jos jaat jutun, jonka lukemisesta olet itse maksanut, muut eivät todennäköisesti voi lukea juttua maksamatta siitä.

Jutun jakaminen

Huom. Jotkin näistä ominaisuuksista ovat käytettävissä vain, jos olet kirjautuneena Google-tilillesi.

Jutun jakaminen suoraan Google Uutiset ‑sovelluksesta

1. Avaa Google Uutiset ‑sovellus Google Uutiset ‑sovellus.
  2. Valitse jaettavan jutun alapuolelta Lisää Lisää  ja sitten Jaa Jaa.
  3. Valitse Kirjoita nimi, puhelinnumero tai sähköpostiosoite tai kosketa kontaktin kuvaa.
  4. Valitse ainakin yksi vastaanottaja. Jakamistavat:
    • Puhelinnumero tai sähköpostiosoite: Vastaanottajille lähetetään linkki juttuun.
    • Vastaanottajat, joilla on käytössä Google Uutiset ‑sovellus ja jotka ovat olleet sinuun yhteydessä Googlessa: Heille lähetetään ilmoitus ja sähköpostiviesti, ja he voivat avata jutun sovelluksessa. Lue lisää siitä, kuka voi jakaa juttuja tällä tavalla.
  5. Valitse Valmis Valmis.
  6. Jos haluat, valitse Lisää viesti. Sitten kirjoita viestisi.
  7. Valitse Lähetä.

Jakaminen somessa ja muissa sovelluksissa

1. Avaa Google Uutiset ‑sovellus Google Uutiset ‑sovellus.
  2. Valitse jaettavan jutun alapuolelta Lisää Lisää  ja sitten Jaa Jaa.
  3. Valitse haluamasi sovellus. Jos sitä ei näy, vieritä sivulle.

Google Uutisten kautta jaettujen juttujen hallinta

Voit katsella ja poistaa juttuja, jotka olet jakanut muille tai jotka muut ovat jakaneet sinulle.

Google Uutisten kautta jaettujen juttujen katselu

1. Avaa Google Uutiset ‑sovellus Google Uutiset ‑sovellus.
  2. Kosketa kuvaasi oikeassa ylänurkassa.
  3. Valitse Ilmoitukset ja jaot  Toiminta ja sitten Jaettu.

Jaettujen juttujen poistaminen

1. Avaa Google Uutiset ‑sovellus Google Uutiset ‑sovellus.
  2. Kosketa kuvaasi oikeassa ylänurkassa.
  3. Valitse Tapahtumat Toiminta ja sitten Jaettu.
  4. Valitse poistettavan jutun alapuolelta Lisää Lisää ja sitten Poista jako Poista.

Sisältöä jakavien käyttäjien estäminen ja eston kumoaminen

Voit estää käyttäjätilin, jos siltä jaetaan sinulle tarinoita suoraan Google Uutisissa, mutta et halua saada niitä.

1. Avaa Google Uutiset ‑sovellus Google Uutiset ‑sovellus.
  2. Kosketa kuvaasi oikeassa ylänurkassa.
  3. Valitse Tapahtumat Toiminta ja sitten Jaettu.
  4. Kun näet jutun, jonka jakajan haluat estää, valitse jutun alapuolelta Lisää Lisää ja sitten Estä käyttäjä  Piilota tämä lähde.

Voit halutessasi kumota käyttäjän eston.

Lue lisää käyttäjien estämisestä ja eston kumoamisesta.