Del historier via Google Nyheder

Du kan dele de historier, du finder i Google Nyheder, via appen Google Nyheder eller andre apps.

Tip! Delte historier er kun tilgængelige via apps.

Del en historie

Vigtigt!

• Nogle funktioner er tilgængelige, hvis du er logget ind på din Google-konto.
  • Hvis du deler en betalt historie, kan andre først få adgang til den, når de har betalt for den.

Del direkte via appen Google Nyheder

1. Åbn appen Google Nyheder Appen Google Nyheder.
  2. Under den historie, du vil dele, skal du trykke på Mere 더보기 og så Del Del.
  3. Vælg en eller flere personer.
    • Hvis du deler via et telefonnummer eller en mailadresse, sendes der et link til historien.
  4. Tryk på Send.

Del via andre apps

Du kan dele historier via andre apps, f.eks. apps til sociale medier.

1. Åbn appen Google Nyheder Appen Google Nyheder.
  2. Under den historie, du vil dele, skal du trykke på Mere 더보기 og så Del Del.
  3. Tryk på den ønskede app.
    • Hvis du ikke kan se appen, skal du rulle til venstre.

Administrer historier, der er delt via Google Nyheder

Du kan finde eller fjerne historier, som du har delt med andre, eller som er delt med dig.

Find historier, der er delt via Google Nyheder

1. Åbn appen Google Nyheder Appen Google Nyheder.
  2. Tryk på dit profilbillede eller forbogstav øverst til højre.
  3. Tryk på Notifikationer og delinger Aktivitet og så Delt.

Fjern delte historier

1. Åbn appen Google Nyheder Appen Google Nyheder.
  2. Tryk på dit profilbillede eller forbogstav øverst til højre.
  3. Tryk på Notifikationer og delinger Aktivitet og så Delt.
  4. Under den historie, du vil fjerne, skal du trykke på Mere 더보기 og så Fjern deling Fjern.

Bloker andre brugere, der deler historier, eller fjern blokeringen

Hvis du vil forhindre, at en person, der deler historier med dig direkte, deler flere historier, kan du blokere vedkommendes konto.

1. Åbn appen Google Nyheder Appen Google Nyheder.
  2. Tryk på dit profilbillede eller forbogstav øverst til højre.
  3. Tryk på Notifikationer og delinger Aktivitet og så Delt.
  4. Under en historie, der er delt af en person, du vil blokere, skal du trykke på Mere 더보기 og så Bloker bruger Skjul denne kilde.

Tip! Du kan fjerne blokeringen af de konti, du har blokeret.Se, hvordan du blokerer andre brugere eller fjerner blokeringen.