Del historier via Google Nyheder

Du kan dele historier fra Google Nyheder med andre. Du kan dele via Google Nyheder eller andre apps.
I appen Google Nyheder kan du se historier, der er delt via Google Nyheder. Du kan ikke se delte historier på nettet.

Vigtigt! Hvis du deler en historie, du har betalt for, kan andre sandsynligvis ikke se historien uden at betale for den.

Del en historie

Bemærk! Nogle af disse funktioner er kun tilgængelige, hvis du er logget ind på din Google-konto.

Del direkte via appen Google Nyheder

1. Åbn appen Google Nyheder appen Google Nyheder.
  2. Under en historie, du vil dele, skal du trykke på Mere Mere  og så Del Del.
  3. Tryk på Angiv navn, telefonnummer eller mailadresse, eller tryk på en kontakts billede.
  4. Vælg en eller flere modtagere. Deling med:
    • Et telefonnummer eller en mailadresse: Der sendes et link til historien.
    • Brugere, der både har appen Google Nyheder og har interageret med dig på Google: Der sendes en notifikation og mail, og de kan se historien i deres app. Se, hvem der kan dele på denne måde.
  5. Tryk på Udfør Udført.
  6. Du kan eventuelt trykke på Tilføj en besked. Skriv derefter din besked.
  7. Tryk på Send.

Del via andre apps, f.eks. sociale medier

1. Åbn appen Google Nyheder appen Google Nyheder.
  2. Under en historie, du vil dele, kan du trykke på Mere Mere og så Del Del.
  3. Tryk på den ønskede app. Hvis du ikke kan se den, kan du prøve at rulle ud til siden.

Administrer historier, der er delt via Google Nyheder

Du kan se eller fjerne historier, som du har delt med andre, og historier, som andre har delt med dig.

Se historier, der er delt via Google Nyheder

1. Åbn appen Google Nyheder appen Google Nyheder.
  2. Tryk på dit billede øverst til højre.
  3. Tryk på Notifikationer og delinger Aktivitet og så Delt.

Fjern delte historier

1. Åbn appen Google Nyheder appen Google Nyheder.
  2. Tryk på dit billede øverst til højre.
  3. Tryk på Aktivitet Aktivitet og så Delt.
  4. Under historien, du vil fjerne, kan du trykke på Mere Mere og så Fjern deling Fjern.

Bloker eller fjern blokering af andre, der deler

Hvis du gerne vil forhindre en anden i at dele historier med dig direkte via Google Nyheder, kan du blokere den pågældende konto.

1. Åbn appen Google Nyheder appen Google Nyheder.
  2. Tryk på dit billede øverst til højre.
  3. Tryk på Aktivitet Aktivitet og så Delt.
  4. Under den historie, der er delt af en, du vil blokere, kan du trykke på Mere Mere og så Bloker bruger Skjul denne kilde.

Du kan fjerne blokeringen af konti, du har blokeret.

Se, hvordan du blokerer eller fjerner blokeringen af andre brugere.