Artikelen delen vanuit Google Nieuws

Je kunt artikelen die je op Google Nieuws vindt, delen via je Google Nieuws-app of andere apps.

Tip: Gedeelde artikelen zijn alleen beschikbaar via apps.

Een artikel delen

Belangrijk:

• Sommige functies zijn beschikbaar als je bent ingelogd op je Google-account.
  • Als je een betaald artikel deelt, hebben anderen pas toegang tot het artikel als ze ervoor betalen.

Deel rechtstreeks vanuit de Google Nieuws-app

1. Open de Google Nieuws-app Google Nieuws-app.
  2. Tik onder een artikel dat je wilt delen op  Meer 더보기 en dan Delen Delen.
  3. Een of meer mensen selecteren.
    • Er wordt een link naar het artikel gestuurd als je het deelt met een telefoonnummer of e-mailadres.
  4. Tik op Sturen.

Delen via andere apps

Je kunt delen via andere apps, zoals social media.

1. Open de Google Nieuws-app Google Nieuws-app.
  2. Tik onder een artikel dat je wilt delen op  Meer 더보기 en dan Delen Delen.
  3. Tik op de gewenste app.
    • Scroll naar links als je het niet kunt zien.

Artikelen beheren die zijn gedeeld via Google Nieuws

Je kunt artikelen die jij met anderen hebt gedeeld en die met jou zijn gedeeld, vinden of verwijderen.

Artikelen zoeken die zijn gedeeld via Google Nieuws

1. Open de Google Nieuws-app Google Nieuws-app.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of je initiaal.
  3. Tik op Meldingen en gedeeld Activiteit en dan Gedeeld.

Gedeelde artikelen verwijderen

1. Open de Google Nieuws-app Google Nieuws-app.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of je initiaal.
  3. Tik op Meldingen en gedeeld Activiteit en dan Gedeeld.
  4. Tik onder een artikel dat je wilt verwijderen op Meer 더보기 en dan Delen verwijderen Verwijderen.

Mensen blokkeren die items met je delen of de blokkering ongedaan maken

Als je wilt voorkomen dat iemand artikelen rechtstreeks met je deelt, kun je het account van die persoon blokkeren.

1. Open de Google Nieuws-app Google Nieuws-app.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of je initiaal.
  3. Tik op Meldingen en gedeeld Activiteit en dan Gedeeld.
  4. Tik onder een artikel dat wordt gedeeld door iemand die je wilt blokkeren op Meer 더보기 en dan Gebruiker blokkeren Deze bron verbergen.

Tip: Je kunt de blokkering van accounts die je hebt geblokkeerd ongedaan maken. Meer informatie over hoe je mensen blokkeert of een blokkering opheft.