Google Uutisten käytön aloitus

Google Uutiset auttaa organisoimaan, löytämään ja ymmärtämään uutisia. Voit muuttaa asetuksia löytääksesi lisää sinua kiinnostavia juttuja.

Tärkeää:

• Jotkin ominaisuudet ovat käytettävissä, jos olet kirjautuneena Google-tilillesi.
  • Jos jaat maksullisen tarinan, muut eivät välttämättä näe sitä ennen maksamista.

Avaa Google Uutiset

Maat, joissa Google Uutiset ‑sovellus ei ole käytettävissä

Tietyissä maissa Google Uutiset ‑sovellus ei ole käytettävissä mutta Google Play Lehtikioski on saatavilla.

Google Uutiset ‑sovellus ei ole käytettävissä esimerkiksi Tanskassa, Suomessa tai Espanjassa.

Sinulle- ja Seurataan-fiidin yksilöinti

Tärkeää:

• Jotkin ominaisuudet ovat käytettävissä, jos olet kirjautuneena Google-tilillesi.
  • Jos jaat maksullisen tarinan, muut eivät välttämättä näe sitä ennen maksamista.
  • Jos haluat löytää uusimmat pääuutiset, valitse Otsikot Otsikot.
  • Näin voi lukea jutun toisenlaisesta perspektiivistä ja eri kontekstissa: valitse Kaikki sisältö aiheesta Muut jutut aiheesta.
  • Näin voit seurata aiheita, lähteitä ja sijainteja: Hae kiinnostuksen kohteitasi. Valitse sitten Seuraa Seuraa.

Voit löytää, lukea ja seurata suosikkiaiheitasi, ‐tilauksiasi ja ‐lähteitäsi kohdasta Seurataan Seuraa.

Google Uutisissa näkyvän sisällön parantaminen

Kun personoit Google Uutiset, löydät enemmän sinua kiinnostavia juttuja. Katso, miten voit parantaa Google Uutisiasi.