Hent det nye Google Nyheder

Det nye Google Nyheder Appen Google Nyheder erstatter:

• Google Play Bladkiosk Play Bladkiosk
  • Google Nyheder og vejr Google Nyheder

De fleste brugere, der havde Play Bladkiosk, får automatisk den nye app. Brugere, der brugte Nyheder og vejr, kan downloade den nye app.

Lande, hvor den nye app Google Nyheder endnu ikke er tilgængelig
Der er nogle lande, hvor appen Google Nyheder ikke er tilgængelig. Google Play Bladkiosk fortsætter dog med at fungere et stykke tid endnu.
Appen Google Nyheder fås f.eks. ikke i Danmark, Finland og Spanien.

Brug det nye Google Nyheder på nettet

Gå til Google Nyheder i din browser, f.eks. Chrome eller Safari.

Find det, du leder efter, i det nye Google Nyheder

• Klik på Overskrifter for at se de seneste tophistorier. Hvis du ikke kan se "Overskrifter", skal du klikke på menuen Menu først.
  • Du kan gå i dybden med en historie uden personlig tilpasning ved at klikke på Se mere Se mere.
  • Du kan se flere historier om bestemte emner ved at følge emner:
    • Hvis du vil se lokale nyheder, kan du søge efter et sted. Klik derefter på Følg Følg.
    • Hvis du vil se flere historier fra en bestemt udgiver, kan du søge efter den pågældende kilde. Klik derefter på Følg Følg.
    • Hvis du vil oprette dine egne emner, kan du søge efter dine interesser. Klik derefter på Følg Følg.
  • Du kan finde dine eksisterende abonnementer og kilder ved at klikke på Følger. Hvis du ikke kan se "Følger", skal du klikke på menuen Menu først.

Bemærk! Nogle af disse funktioner er kun tilgængelige, hvis du er logget ind på din Google-konto.