Hent det nye Google Nyheder

Det nye Google Nyheder appen Google Nyheder erstatter:

• Google Play Bladkiosk Play Bladkiosk
  • Google Nyheder og vejr Google Nyheder

De fleste brugere, der havde Play Bladkiosk, får automatisk den nye app. Brugere, der brugte Nyheder og vejr, kan downloade den nye app.

Lande, hvor den nye app Google Nyheder endnu ikke er tilgængelig
Der er nogle lande, hvor appen Google Nyheder ikke er tilgængelig. Google Play Bladkiosk fortsætter dog med at fungere et stykke tid endnu.
Appen Google Nyheder fås f.eks. ikke i Danmark, Finland og Spanien.

Hent den nye app

Hvis du plejer at bruge Play Bladkiosk

De fleste brugere med Play Bladkiosk skifter automatisk til den nye app. Hvis det ikke sker automatisk for dig, kan du downloade den nye Google Nyheder-app i Google Play.

Brugere i visse lande fortsætter med at bruge appen Play Bladkiosk. Se eksempler på disse lande.

Hvis du plejer at bruge Nyheder og vejr

Du kan downloade den nye Google Nyheder-app i Google Play

Find det, du leder efter, i det nye Google Nyheder

• Tryk på Overskrifter Overskrifter for at se de seneste tophistorier.
  • Du kan gå i dybden med en historie uden personlig tilpasning ved at trykke på Se mere Se mere.
  • Du kan se flere historier om bestemte emner i "Til dig" ved at følge emner:
    • Hvis du vil se lokale nyheder, kan du søge efter et sted. Tryk derefter på Følg Følg.
    • Hvis du vil se flere historier fra en bestemt udgiver, kan du søge efter den pågældende kilde. Tryk derefter på Følg Følg.
    • Hvis du vil oprette dine egne emner, kan du søge efter dine interesser. Tryk derefter på Følg Følg.
  • Find dine eksisterende abonnementer og kilder under Favoritter Favoritter.
  • Find nye udgivere i Bladkiosk Bladkiosk.

Bemærk! Nogle af disse funktioner er kun tilgængelige, hvis du er logget ind på din Google-konto.