Aan de slag met Google Nieuws

Met Google Nieuws kun je het nieuws organiseren, zoeken en begrijpen. Je kunt de instellingen wijzigen om meer artikelen te vinden die je wilt.

Belangrijk:

• Sommige functies zijn beschikbaar als je bent ingelogd op je Google-account.
  • Als je een betaald artikel deelt, hebben anderen pas toegang tot het artikel als ze ervoor betalen.

Google Nieuws openen

Landen zonder de Google Nieuws-app

In bepaalde landen is de Google Nieuws-app niet beschikbaar, maar Google Play Kiosk wel.

De Google Nieuws-app is bijvoorbeeld niet beschikbaar in Denemarken en Finland.

De feed Voor jou en Je volgt aanpassen

Belangrijk:

• Sommige functies zijn beschikbaar als je bent ingelogd op je Google-account.
  • Als je een betaald artikel deelt, hebben anderen pas toegang tot het artikel als ze ervoor betalen.
  • Tik op Koppen Voorpaginanieuws om het laatste nieuws te bekijken.
  • Tik op Hele verhaal van dit artikel Hele verhaal om een artikel met verschillende perspectieven en context te lezen.
  • Zoek naar je interesses om onderwerpen, bronnen en locaties te volgen. Tik daarna op Volgen Volgen.

Je kunt alles over je favoriete onderwerpen, abonnementen en bronnen vinden, lezen en bijhouden in Je volgt Volgen.

Verbeteren wat je te zien krijgt op Google Nieuws

Als je Google Nieuws aanpast, kun je meer artikelen vinden die je wilt. Meer informatie over hoe je Google Nieuws kunt verbeteren.