Finn interessant innhold på Google Nyheter

På Google Nyheter finner du forskjellige typer nyheter og videonyhetssaker. Noen deler dekker de samme emnene for alle lesere. I andre deler velges det ut nyhetssaker basert på interessene dine.

Viktig:

• Noen funksjoner er tilgjengelige hvis du er logget på Google-kontoen din.
  • Hvis du deler en nyhetssak som koster penger, kan det hende at andre ikke kan lese den før de betaler for den.

Se alt om emnet

En dataalgoritme finner og fører opp nyhetssaker for deg i Google Nyheter. Hvis du er interessert i en nyhetssak, kan du velge «Alt om emnet» for å få flere ressurser, perspektiver og kontekst. Det eneste som er personlig tilpasset for Alt om emnet, er språk, region og abonnementer.

Slik finner du alle tilgjengelige kilder for et emne: Nederst i en nyhetssak trykker du på Alt om emnet i denne nyhetssaken Alt om emnet.

Slik finner du kilder på «Alt om emnet» som du abonnerer på: Rull ned til «Fra kilder du abonnerer på».

Søk etter bestemt innhold

1. Åpne Google Nyheter-appen Google Nyheter-appen.
  2. Øverst til venstre trykker du på Søk Søk.
  3. Skriv inn søket ditt, for eksempel:
    • et emne du vil lese om
    • et sted du vil følge
    • en kilde du vil lese innhold fra

Finn innhold basert på interessene dine

Du kan finne nyhetsartikler som er valgt ut av en algoritme basert på innstillingene dine og tidligere aktivitet. Algoritmer tilpasser Google Nyheter-innstillingene basert på interessene og kildene dine samt tidligere aktivitet på Google, for eksempel i Google Søk og på YouTube. Finn ut hvordan nyhetssaker velges eller hvordan du endrer innstillinger og ser tidligere aktivitet.

1. Åpne Google Nyheter-appen Google Nyheter-appen.
  2. Trykk på Hovedoppslag, Lokale nyheter eller Spesielt for deg.
    • Hvis du ikke ser Lokale nyheter, finnes det ingen lokale resultater.
  3. For å se en personlig tilpasset feed som er basert på interessene dine, trykk på Følger Følger.
  4. Slik legger du til interesser i Følger-feeden:
    • Trykk på foreslåtte interesser i interessevelgeren. Den vises hvis du har mindre enn fem interesser i biblioteket.
    • Trykk på Legg til, og søk etter et emne, en kilde eller et sted.
    • Trykk i søkefeltet øverst.

Les lagrede nyhetssaker eller abonnementer

1. Åpne Google Nyheter-appen Google Nyheter-appen.
  2. Trykk på Følger Følger nederst.
  3. For å se det du følger, og nyhetssaker du har lagret, trykk på Bokmerker.

Endre hvilke nyhetssaker du ser

Du kan tilpasse Google Nyheter for å få flere av nyhetssakene du er interessert i. Finn ut hvordan du kan gi Google Nyheter et personlig preg.