Find det, du leder efter, i Google Nyheder

I Google Nyheder kan du finde forskellige slags nyheder og videohistorier. Nogle sektioner dækker de samme emner for læserne. Andre har udvalgte historier baseret på dine interesser.

Vigtigt!

• Nogle funktioner er tilgængelige, hvis du er logget ind på din Google-konto.
  • Hvis du deler en betalt historie, kan andre først få adgang til den, når de har betalt for den.

Få Se mere

En computeralgoritme finder historier til dig og viser dem i Google Nyheder. Hvis du er interesseret i en historie, kan du vælge "Se mere" for at få adgang til flere ressourcer, forskellige synspunkter og mere kontekst. Der er ingen tilpasningsmuligheder for Se mere med undtagelse af dit sprog, dit område og dine abonnementer.

Du kan finde alle tilgængelige kilder for et emne: Nederst i en historie skal du klikke på Se mere Se mere.

Sådan finder du kilder, du abonnerer på, under "Se Mere": Rul til "Fra kilder, du abonnerer på".

Søg efter specifikt indhold

1. Gå til Google Nyheder.
  2. Klik på Søg Søg øverst.
  3. Angiv din søgning, f.eks. et emne, du vil læse om, et sted, du vil følge, eller en kilde, du vil læse fra.

Tip! Klik på den nedadvendte pil pilen for at afgrænse din søgning. Du kan angive et nøjagtigt udtryk, inkludere eller ekskludere ord, vælge et datointerval eller angive en udgivers website (f.eks. nytimes.com).

Find indhold ud fra dine interesser

Du kan finde historier, der er udvalgt af en algoritme, og som er baseret på dine indstillinger og din tidligere aktivitet. Algoritmer tilpasser dine indstillinger for Google Nyheder ud fra dine interesser, kilder og tidligere aktivitet på Google, f.eks. i Google Søgning og på YouTube. Se, hvordan historier bliver udvalgt, eller hvordan du ændrer indstillinger og ser tidligere aktivitet.

1. Gå til Google Nyheder.
  2. Klik på Til dig.

Læs dine gemte historier eller abonnementer

1. Gå til Google Nyheder.
  2. Klik på Følger øverst.
  3. Klik på det ønskede indhold øverst. Eksempel:
    • Emner og kilder
    • Gemte søgninger
    • Gemte historier

Sådan forbedrer du, hvilke historier du får vist

Du kan tilpasse Google Nyheder for at se flere af den slags historier, du foretrækker. Se, hvordan du tilpasser Google Nyheder.