Find det, du leder efter, i Google Nyheder

Du kan se forskellige slags nyheder og videohistorier i Google Nyheder. Nogle sektioner dækker de samme emner for læserne. Andre indeholder udvalgte historier baseret på dine interesser.

Visningen Se mere

Du kan trykke eller klikke på Se mere Se mere for at se alle de tilgængelige kilder for et emne. Du kan finde de kilder, du abonnerer på, under "Se mere" ved at rulle ned til "Fra kilder, du abonnerer på".

En computeralgoritme finder og viser historier. "Se mere" giver dig perspektiver og kontekst. Ud over dit sprog, dit område og et afsnit, hvor dine abonnementer vises, er funktionen ikke tilpasset.

Bemærk! Nogle af disse funktioner er kun tilgængelige, hvis du er logget ind på din Google-konto.

Søg efter specifikt indhold

1. Åbn appen Google Nyheder Appen Google Nyheder.
  2. Tryk på Søg Søg øverst til venstre.
  3. Angiv din søgning, f.eks.:
    • Et emne, du vil læse om
    • Et sted, du vil følge
    • En kilde, du vil læse fra

Se indhold baseret på dine interesser

Sådan ser du historier, der er udvalgt af en computeralgoritme baseret på dine indstillinger og din tidligere aktivitet:

1. Åbn appen Google Nyheder Appen Google Nyheder.
  2. Se din nyhedsoversigt med de fem mest relevante historier lige nu.
  3. Du kan se flere historier ved at trykke på Følger Følger nederst. Tryk derefter på en interesse, f.eks. et emne, en kilde eller et sted.

Bemærk! Algoritmer tilpasses dine indstillinger for Google Nyheder, f.eks. dine interesser og kilder. De tilpasses også din tidligere aktivitet på Google, f.eks. i Google Søgning og på YouTube.

Se, hvordan historier bliver udvalgt, eller hvordan du ændrer indstillinger og ser tidligere aktivitet.

Læs dine gemte historier eller abonnementer

1. Åbn appen Google Nyheder Appen Google Nyheder.
  2. Tryk på Følger Følger nederst.
  3. Rul hen til det ønskede indhold. Eksempel:
    • Emner
    • Kilder
    • Steder
    • Gemte søgninger
    • Gemte historier

Sådan forbedrer du, hvilke historier du får vist

Du kan få Google Nyheder til at vise dig flere af den slags historier, du er interesseret i, og færre af dem, du ikke er interesseret i. Se, hvordan du tilpasser Google Nyheder.