Hantera aviseringar från Google Nyheter

Du kan välja vilket slags aviseringar du får från Google Nyheter och hur många. Du kan hantera aviseringar i Google Nyheter-appen.

Visa aviseringar

1. Öppna appen Google Nyheter på en mobil enhet.
  2. Tryck på profilbilden eller initialen uppe till höger.
  3. Tryck på Aviseringar och delningar .

Ändra aviseringar

1. Öppna appen Google Nyheter på en mobil enhet.
  2. Tryck på profilbilden eller initialen uppe till höger.
  3. Tryck på inställningar för Nyheter .
  4. Tryck på Aviseringar under Aviseringar.
    • Om du vill få aviseringar aktiverar du Få aviseringar.
    • Om du inte vill få några aviseringar inaktiverar du Få aviseringar.
  5. Du kan styra hur många aviseringar du får genom att välja ett värde mellan Få och Många under Antal aviseringar.
    • Du kan välja vilket slags aviseringar du får genom att aktivera eller inaktivera aviseringar bredvid varje typ.

Uppdatera aviseringar och e-postmeddelanden om Daglig sammanfattning

1. Öppna appen Google Nyheter på en mobil enhet.
  2. Tryck på profilbilden eller initialen uppe till höger.
  3. Tryck på inställningar för Nyheter .
  4. Om du vill få en daglig sammanfattning via e-post aktiverar du Daglig sammanfattning via e-post.

Tips! Du får bara e-postmeddelanden och aviseringar om dagliga sammanfattningar när du är inloggad på ditt Google-konto.