Administrer Google Nyheter-varslene dine

Du kan velge antall og hvilke typer varsler du mottar fra Google Nyheter. Du kan administrere varslene dine i Google Nyheter-appen.

Se varslene dine

1. Åpne Google Nyheter-appen på mobilenheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din.
  3. Trykk på Varsler og delt innhold .

Endre hvilke varsler du får

1. Åpne Google Nyheter-appen på mobilenheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din.
  3. Trykk på Nyheter-innstillinger .
  4. Under «Varsler» trykker du på Varsler.
    • For å få varsler, slå på Få varsler.
    • For å stoppe alle varsler, slå av Få varsler.
  5. For å kontrollere hvor mange varsler du får, trykk et sted mellom «Lavt» og «Høyt» under «Antall varsler».
    • For å velge hvilke typer varsler du får, slå av eller på varsler ved siden av hver enkelt varseltype.

Oppdater de daglige e-postoppdateringene og varslene dine

1. Åpne Google Nyheter-appen på mobilenheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din.
  3. Trykk på Nyheter-innstillinger .
  4. For å få den daglige oppdateringen din, gå til «Varsler» og slå på Daglige oppdateringer på e-post

Tips: Du må logge på Google-kontoen din for å få daglige oppdateringer på e-post og via varsler.