Je Google Nieuws-meldingen beheren

Je kunt kiezen hoeveel meldingen en welk type je van Google Nieuws krijgt. Je kunt je meldingen beheren in de Google Nieuws-app.

Je meldingen bekijken

1. Open de Google Nieuws-app  op je mobiele apparaat.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal.
  3. Tik op Meldingen en gedeeld .

Je meldingen wijzigen

1. Open de Google Nieuws-app  op je mobiele apparaat.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal.
  3. Tik op Nieuws-instellingen .
  4. Tik onder Meldingen op Meldingen
    • Zet Meldingen ontvangen aan als je meldingen wilt krijgen.
    • Zet Meldingen ontvangen uit als je alle meldingen wilt stoppen.
  5. Als je het aantal meldingen wilt beheren, tik je bij 'Aantal meldingen' op een aantal tussen 'Laag' en 'Hoog'.
    • Als je wilt kiezen welk type meldingen je krijgt, zet je naast elk meldingstype meldingen aan of uit.

Je e-mails en meldingen voor dagelijkse overzichten updaten

1. Open de Google Nieuws-app  op je mobiele apparaat.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal.
  3. Tik op Nieuws-instellingen .
  4. Zet E-mails met dagelijks overzicht aan onder Meldingen om je dagelijkse overzicht te krijgen.

Tip: Log in op je Google-account als je e-mails en meldingen met dagelijkse overzichten wilt krijgen.