Je Google Nieuws-meldingen beheren

Je kunt kiezen hoeveel meldingen en welk type je van Google Nieuws krijgt. Je kunt je meldingen beheren in de Google Nieuws-app.

Je meldingen bekijken

1. Open de Google Nieuws-app op je mobiele apparaat.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal.
  3. Tik op Meldingen en gedeeld .

Je meldingen wijzigen

1. Open de Google Nieuws-app op je mobiele apparaat.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal.
  3. Tik op Nieuws-instellingen .
  4. Tik onder Meldingen op Meldingen
    • Schakel Meldingen ontvangen in als je meldingen wilt ontvangen.
    • Schakel Meldingen ontvangen uit als je alle meldingen wilt stoppen.
  5. Als je het aantal meldingen wilt beheren, tik je bij 'Aantal meldingen' op een aantal tussen 'Laag' en 'Hoog'.
    • Als je wilt kiezen welk type meldingen je ontvangt, schakel je naast elk meldingstype meldingen in of uit.

Je e-mails en meldingen voor dagelijkse overzichten updaten

1. Open de Google Nieuws-app op je mobiele apparaat.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal.
  3. Tik op Nieuws-instellingen .
  4. Zet je Dagelijks overzicht aan onder Meldingen om een dagelijks overzicht te krijgen.

Opmerking: Log in op je Google-account als je e-mails en meldingen voor dagelijkse overzichten wilt krijgen.