Je Google Nieuws-meldingen beheren

Je kunt alle Google Nieuws-meldingen in- of uitschakelen. Je kunt kiezen hoeveel meldingen je ontvangt.

Je kunt ook specifieke typen meldingen beheren. Hieronder vallen actueel nieuws en je e-mails met dagelijkse overzichten.

Belangrijk: Je kunt je meldingen alleen beheren via de Google Nieuws-app. Je kunt deze niet beheren via de website.

Meldingen in de app bekijken

1. Open de Google Nieuws-app Google Nieuws-app.
  2. Tik rechtsboven op je foto.
  3. Tik op Activiteit Activiteit.

Opmerking: Deze functie is alleen beschikbaar als je bent ingelogd op je Google-account.

Je meldingen wijzigen

Stap 1: Open je instellingen

1. Open de Google Nieuws-app Google Nieuws-app.
  2. Tik in de rechterbovenhoek op je foto.
  3. Tik op Instellingen Instellingen.
  4. Tik onder 'Algemeen' op Meldingen.

Stap 2: Kies hoeveel meldingen je wilt ontvangen

• Schakel Meldingen ontvangen in of uit.
  • Tik onder 'Aantal meldingen' tussen Laag en Hoog.

Stap 3: Beheer specifieke meldingen

Schakel bepaalde meldingstypen in of uit. Voorbeeld:

• Actueel nieuws
  • Koppen
  • Geselecteerde content
  • Dagelijks overzicht
  • Je interesses
  • Delen
  • Promoties en aanbiedingen
  • Nieuwe tijdschriften

Je e-mails en meldingen voor dagelijkse overzichten beheren

Als je e-mails met een dagelijks overzicht wilt ontvangen, schakel je E-mails met dagelijks overzicht in onder 'Instellingen'. Als je deze e-mails niet wilt ontvangen, schakel je de optie uit.

Als je een melding wilt ontvangen wanneer je dagelijkse overzicht beschikbaar is, ga je naar Instellingen en vervolgens Meldingen en schakel je Dagelijks overzicht in. Als je deze e-mails niet wilt ontvangen, schakel je de optie uit.