Google Uutisten ilmoitusvalinnat

Voit valita Google Uutisilta saatujen ilmoitusten määrän ja tyypit. Voit muuttaa ilmoituksia Google Uutiset ‑sovelluksessa.

Ilmoitusten näkeminen

1. Avaa Google Uutiset ‑sovellus mobiililaitteella.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta.
  3. Valitse Ilmoitukset ja jaot .

Ilmoitusten muuttaminen

1. Avaa Google Uutiset ‑sovellus mobiililaitteella.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta.
  3. Valitse Uutisasetukset .
  4. Valitse Ilmoitukset-kohdasta Ilmoitukset.
    • Aktivoi ilmoitukset laittamalla Tilaa ilmoitukset päälle.
    • Lopeta kaikki ilmoitukset laittamalla Tilaa ilmoitukset pois päältä.
  5. Muuta ilmoitusten volyymia valitsemalla Ilmoitusten määrä ‑kohdasta Vähän, Paljon tai jotain niiden väliltä.
    • Valitse saamiesi ilmoitusten tyypit asettamalla kukin ilmoitustyyppi päälle tai pois päältä sen vierestä.

Päivän tietopaketti ‑viestien ja ‑ilmoitusten muuttaminen

1. Avaa Google Uutiset ‑sovellus mobiililaitteella.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta.
  3. Valitse Uutisasetukset .
  4. Valitse Ilmoitukset-kohdasta Päivän tietopaketti ‑sähköpostit, niin saat tietopaketin päivittäin.

Vinkki: Sinun on kirjauduttava Google-tilillesi saadaksesi Päivän tietopaketti ‑sähköposteja ja ‑ilmoituksia.