Google Uutisten ilmoitusten määritykset

Voit ottaa kaikki Google Uutisten ilmoitukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä. Voit myös päättää, miten paljon ilmoituksia saat.

Lisäksi voit määrittää tiettyjen ilmoitustyyppien asetukset. Näitä ovat esimerkiksi tuoreet uutiset ja päivän tietopaketti ‑sähköpostit.

Tärkeää: Voit muuttaa ilmoitusasetuksia vain Google Uutiset ‑sovelluksesta. Et voi muuttaa niitä verkossa.

Ilmoitusten näkeminen sovelluksessa

1. Avaa Google Uutiset ‑sovellus Google Uutiset ‑sovellus.
  2. Kosketa kuvaasi oikeassa ylänurkassa.
  3. Valitse Tapahtumat Toiminta.

Huom. Tämä ominaisuus on käytettävissä vain, jos olet kirjautuneena Google-tilillesi.

Ilmoitusten muuttaminen

Vaihe 1: Avaa asetukset

1. Avaa Google Uutiset ‑sovellus Google Uutiset ‑sovellus.
  2. Kosketa kuvaasi oikeassa ylänurkassa.
  3. Valitse Asetukset Asetukset.
  4. Valitse Yleiset-kohdasta Ilmoitukset.

Vaihe 2: Valitse, miten paljon saat ilmoituksia

• Aseta Tilaa ilmoitukset päälle tai pois päältä.
  • Valitse Ilmoitusten määrä ‑kohdasta Vähän, Paljon tai jotain niiden väliltä.

Vaihe 3: Valitse tiettyjen ilmoitusten asetukset

Voit ottaa ilmoitustyyppejä käyttöön tai poistaa niitä käytöstä. Esimerkki:

• Tuoreet uutiset
  • Otsikot
  • Suositeltu sisältö
  • Päivän tietopaketti
  • Kiinnostavat
  • Jakaminen
  • Kampanjat ja tarjoukset
  • Uudet lehdet

Päivän tietopaketti ‑viestien ja ‑ilmoitusten määrittäminen

Valitse Asetukset-kohdasta Päivän tietopaketti ‑sähköpostit, niin saat näitä sähköposteja. Poista valinta, jos et halua saada niitä.

Jos haluat saada ilmoituksia uusista tietopaketeista, valitse Asetukset ja sitten Ilmoitukset ja sitten Päivän tietopaketti. Poista valinta, jos et halua saada niitä.