Administrer dine notifikationer fra Google Nyheder

Du kan aktivere eller deaktivere alle notifikationer fra Google Nyheder og vælge, hvor mange notifikationer du får.

Du kan også administrere bestemte notifikationstyper. Dette omfatter seneste nyheder og din daglige nyhedsoversigt via mail.

Vigtigt! Du kan kun administrere dine notifikationer i appen Google Nyheder. Du kan ikke administrere dem på nettet.

Se notifikationer i din app

1. Åbn appen Google Nyheder appen Google Nyheder.
  2. Tryk på dit billede øverst til højre.
  3. Tryk på Aktivitet Aktivitet.

Bemærk! Denne funktion er kun tilgængelig, hvis du er logget ind på din Google-konto.

Rediger dine notifikationer

Trin 1: Åbn dine indstillinger

1. Åbn appen Google Nyheder appen Google Nyheder.
  2. Tryk på dit billede øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger.
  4. Tryk på Notifikationer under "Generelt".

Trin 2: Vælg, hvor mange notifikationer du får

• Slå Få notifikationer til eller fra.
  • Tryk mellem og Mange under "Antal notifikationer".

Trin 3: Administrer specifikke notifikationer

Slå notifikationstyper til eller fra. Det kan f.eks. være:

• Seneste nyheder
  • Overskrifter
  • Fremhævet indhold
  • Daglig nyhedsoversigt
  • Dine interesser
  • Deling
  • Kampagner og tilbud
  • Nye magasiner

Administrer mails og notifikationer vedrørende din daglige nyhedsoversigt

Aktivér Mails med daglige nyhedsoversigter under "Indstillinger" for at modtage dine daglige mails med nyhedsoversigter. Deaktiver muligheden, hvis du ikke vil modtage dem.

Hvis du vil have en notifikation, når din daglige nyhedsoversigt er klar, kan du aktivere Daglig nyhedsoversigt under "Indstillinger" og så "Notifikationer". Deaktiver muligheden, hvis du ikke vil modtage dem.